لاغری با نازوب

لاغری با نازوب

خدا

راهنمای اقامت

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

تا اسم ترشک میاد آب دهن آدم راه میوفته و ته دل آدم قیلی ویلی میره At the heart of Adam Qili Willie goes البته اگه ترشکی باشه که خودت درست میکنی که دیگه هیچی میشه نور علی نور. در این بخش از پورتال جامع نازوب برای شما عزیزان طرزتهیه ترشک های خوشمزه و عالی را تدارک دیده ایم با ما همراه باشید تا از این خوشمزه ها لذت ببرید.

 

آموزش انواع ترشک های بی نظیر

طرز تهیه ترشک انار

 

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

 

مواد لازم برای ترشک انار:

انار ترش 4 عدد
نبات شاخه ای 2-3 شاخه
رب انار در صورت تمایل به مقدار لازم

طرز تهیه ترشک انار:

ابتدا انارها را دانه کنید و آن ها را با گوشتکوب مقداری بکوبید تا آب دانه های انار دربیاید. سپس آن را به یک قابلمه کوچکتر منتقل کنید و آن را روی حرارت بگذارید.

برای اینکه انار ترشتان قابل خوردن باشد و همین طور سردی انار برایتان ایجاد دل درد نکند. از نبات استفاده کنید با حرارت ملایم اجازه بدهید نبات ذوب شود و انار هم قوام بیاید. اگر طعم انار و زعفران را دوست دارید از آن استفاده کنید. اگر دوست نداشتید از نبات ساده استفاده کنید.

بعد بچشید اگر ترشی آن قابل خوردن بود که هیچی در غیر این صورت مجددا کمی نبات به آن اضافه کنید.

این بستگی به ذائقه ی شما دارد که ترشی و شیرینی Pickles and sweets آن را تنظیم کنید. فقط زیادی آن را شیرین نکنید. زیرا زمانی که غلیظ تر می شود طعم شیرینی آن بیشتر خودش را نشان می دهد.
هراز گاهی آن را هم بزنید و مرتب چک کنید که هر زمان به غلظت مورد نیازتان رسید آن را از روی حرارت بردارید. زمان پخت به میزان حرارت و نوع قابلمه شما بستگی دارد.

نکاتی برای تهیه ترشک انار:

• تمام این مراحل باید با حرارت خیلی ملایم بپزید اگر زیاد باشد زمان پخت کمتر می شود اما از کیفیت کار شما کم می کند.

• برای خوشرنگ شدن ترشک انار می توانید از رب انار یا آلبالو یا رنگ های خوراکی Pomegranate or cherry paste or food coloring استفاده کنید.

 

لواشک خانگی انار

 

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

 

مواد لازم برای تهیه لواشک انار

انار ۱ کیلو گرم
نمک ۱ ق غذا خوری
شکر ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه لواشک خانگی انار

مرحله اول: ابتدا انار ها را شسته و به دو قسمت تقسیم کنید و انار را دون کنید و زمانی که کار تمام شد انار ها را با دقت نگاه کنید که پوست سفید یا دانه خراب داخلش نباشد (این مرحله را حذف نکنید زیرا در کیفیت لواشک انار تاثیر می گذارد).

مرحله دوم: دانه های انار را داخل قابلمه ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و برای ۴ الی ۵ ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا انار ها آب بیاندازند.

مرحله سوم : بعد از گذشت ۴ ساعت قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا جایی که دونه های انار کاملا نرم شوند و وقتی تست می کنیم هسته انار به راحتی از گوشتش جدا شود وقتی به این مرحله رسیدیم قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و برای ۱ الی ۲ ساعت می گذاریم کنار تا خنک شود.

مرحله چهارم : بعد از خنک شدن دانه های انار Cooling of pomegranate seeds را داخل صافی ریخته و با گوشکوب خوب له کنید اگر گوشکوب برقی داشتید می توانید استفاده کنید و از صافی رد کنید تو این مرحله باید مایه نسبتا قوام دار مانند سس گوجه فرنگی داشته باشید اگر قوام نداشت برای ۱ ساعت روی حرارت بگذارید و به آن شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود.

مرحله آخر: داخل سینی را با پلاستیک کاور کنید و مایه را داخل سینی ریخته و برای تزئین چند دانه انار روی آن ها بریزید. اگر هوا سرد و آفتاب داغی نداشتید سینی ها را روی شوفاژ یا روی بخاری Radiator or heater و یا با پنکه بگذارید تا خشک شود ممکن است ۳ الی ۴ روز طول بکشد. وقتی لواشک ها خشک شدند روی آنها سلفون بکشید تا در موقع نگهداری به هم نچسبند. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه لواشک انار

اگر دوست دارید لواشک ترشی داشته باشید از انار های نوبر استفاده کنید.
از انار های خراب یا له شده استفاده نکنید.
اگر طعم ترشی دوست دارید شکر را حذف کنید.
اگر دوست داشتید می توانید برای ملس کردن طعم لواشک از میوه های دیگر مانند سیب یا آلو استفاده کنید.
کابینت سرد و خشک بهترین محل برای نگهداری لواشک می باشد.

 

ترشک کیوی

 

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

 

مواد لازم

کیوی 3 کیلو
آب 1 لیتر
جوهر لیمو 500 گرم
نمک 100 گرم .(مقدلر نمک بستگی به ذائقه خودتون داره بیشتر بزنید یا کمتر)
رنگ خوراکی
شیره نبات نیم لیتر

طرز تهیه

کیوی ها رو پوست بگیرید و برش بزنید حلقه حلقه
آب رو بذارید رو اجاق که جوش بیاد بعد نمک رو اضافه کنید و اجازه بدید کامل حل بشه بعد جوهر لیمو رو اضافه کنید و باز هم

بزنید تا حل بشه بعد شیره نبات رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا کامل حل بشه .
بعد رنگ خوراکی رو اضافه کنید و میوه ها رو داخل مایع بریزید و اجازه بدید 4 الی 5 دقیقه بپزه و بعد زیر شعله رو خاموش کنید که خوب جابیفته ..نوش جان

 

لواشک کیوی

 

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

 

مواد لازم

کیوی:2 کیلو گرم
شکر :به اندازه نیاز

دستور تهیه لواشک کیوی

کیوی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید. سپس آن را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیوی آب بندازد و با همان آبش کم کم نرم و پخته شود.

ملس شدن مزه لواشک کیوی

در حین پخت به اندازه دلخواه میتوانید به کیوی ها شکر اضافه کنید تا مزه ملسی The taste of Melsi به لواشک بدهید.

ترش شدن مزه لواشک کیوی

کسانی که مزه ترش لواشک را دوست دارند میتوانند اصلا به کیوی شکر اضافه نکند.

وقتی آب کیوی کاملا تبخیر شد و کیوی پخت، آن را با گوشت کوب له کنید.

کف یک سینی را با نایلکس بپوشانید و کیوی له شده را روی سینی پهن کنید و اجازه دهید تا مایه لواشک خشک شود .

خشک کردن لواشک کیوی

برای خشک کردن لواشک میتوانید از دستگاه میوه خشک کن، شوفاژ، رادیاتور و یا فر هم استفاده کنید به این شکل که فر را روشن کنید و بعد از اینکه گرم شد آن را خاموش کنید و سینی لواشک را داخل آن قرار دهید.

این کار را چند بار انجام دهید تا لواشک در اثر گرمای غیر مستقیم فر خشک شود و نسوزد.حتی برای خشک کردن لواشک میتوانید از حرارت خیلی پایین بخاری هم استفاده کنید.

لواشک را پس از خشک کردن به اندازه های دلخواه ببرید و مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد لواشک کیوی

لواشک کیوی جزو ترشیجات و شور Pickles and salt میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

لواشک کیوی را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

ترشک آلو و زردآلو

 

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

 

مواد لازم 1 نفر

10 عدد آلو
به اندازه 2 قاشق غذاخوری پَرِ زرد آلو
1 قاشق مرباخوری زرشک (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری انار یا رب انار(یک قاشق مرباخوری)
نصف قاشق چایخوری نمک
3/4 لیوان آب ولرم

طرز تهیه

آلو، زردآلو، زرشک، انار دون شده و نمک رو با هم قاطی میکنیم. نصف لیوان آب ولرم رو اضافه میکنیم و روی گاز با شعله ی متوسط میذاریم.

وقتی آبش تبخیر شد و فقط کمی آب در ظرف موند زیرش رو خاموش کنید و از رو گاز بردارید.(توجه داشته باشید که مواد باید نرم شده باشه بردارید. اگر نرم نشده بود یک الی دو قاشق غذاخوری آب بریزید و بذارید بپزه)

با گوشت کوب مواد رو بکوبید تا تقریبا له بشن. بعد رب انار رو اضافه کنید. (اگر دلتون خواست میتونید خیلی کم به اندازه ی دو قطره آب لیمو هم بهش اضافه کنید. اگر لیمو تازه باشه هم که چه بهتر)

یک چهارم لیوان آب ولرم هم بهش اضافه کنید و مجددا روی گاز با شعله ی متوسط Medium flame بذارید و بذارید سه الی پنج دقیقه بمونه. تو این مدت مواد رو زیر و رو کنید

بعد از رو گاز برش دارید. پیشنهاد میکنم این ترشک خوشمو به یه ظرف دیگه انتقال بدید و زود توی ظرفی که اون رو داخلش پختید آب بریزید که مواد بهش نچسبه وگرنه شستنش سخت میشه

میتونید این ترشک رو توی یخچال نگه دارید و کم کم بخورید
(یهویی نخوریدش فشارتون میوفته) نوش جان

 

ترشک هفت میوه

 

دستور تهیه خوشمزه های دلربا که با روان آدم بازی میکنه

 

مواد لازم برای تهیه ترشک هفت میوه

آلبالو خشک ۱ پیمانه
انار دان شده ۱ پیمانه
آلوچه خشک ۱ پیمانه
زرشک ۱/۴ پیمانه
آلو خشک ۱ پیمانه
زردآلو خشک ۱ پیمانه
آلو بخارا خشک ۱ پیمانه
آب زرشک ۱/۲ پیمانه
آب آلبالو ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
نمک، شکر و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه ترشک هفت میوه

مرحله اول: ابتدا میوه های خشک را پاک کرده و می شوییم تا اگر میوه ها در زمان خشک شدن شن و خاکی داشتند در بافت آنها رفته جدا شود و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم: حالا تمام میوه ها را با هم مخلوط کرده و آب، آب آلبالو و آب زرشک را هم به آنها می افزاییم. روی حرارت ملایم گذاشته زمانیکه به جوش آمد درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم تا مواد کاملا پخته و نرم شوند. در طول زمان پخت توجه داشته باشید که آب ترشک تمام نشود و اگر شد به آن کمی آب اضافه کنید. بعد از اینکه میوه ها پخته شدند شکر، نمک و گلپر را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله سوم: حالا اجازه می دهیم تا ترشک پخته شده ۱ روز در یخچال بماند .سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با گلپر تزیین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ترشک هفت میوه

اگر میوه های گفته شده در دسترس نبود آن را با میوه های دیگر جایگزین یا کلا حذف کنید.
اگه طبعی سرد دارید در خوردن این ترشک زیاده روی نکنید و اینکه نبات را جایگزین شکر کنید.

این ترشک ماندگاری زیادی Sorrel has a long shelf life دارد پس آن را در ظرف مناسب درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
اگر مقدار ترشکتان زیاد شد بهتر است که گلپر را به همه مواد اضافه نکنید و موقع سرو روی ترشک بریزید.

 

آیا مصرف لواشک و آلوچه لاغر می کند

طرز تهیه لواشک زرشک در خانه

طرز تهیه لواشک آلبالو در خانه

دهنم آب افتاد! آموزش تصویری تهیه لواشک 7 میوه

 

Recipe for enchanting delicacies that play with the human psyche

بیوگرافی هنرمندان