ramazan
ramazan

دعای مجرب 60 قاف چیست؟ + فضیلت ها و کاربرد آن

دعای مجرب 60 قاف چیست؟ + فضیلت ها و کاربرد آن

دعا کردن را هنگامی که دلتان شکسته می شود غنیمت دانید که رقت قلب، رحمت است. خیلی وقتا برای ارتباط با خدا و رفع مشکلاتمان دست به دعا میشویم. دعای 60 قاف یک دعای مجرب برای سحر و جادو Experienced prayer for magic است که در این بخش از نازوب فضیلت های این دعا و بهترین زمان دعا خواندن را خواهیم گفت.

 

 

دعای ۶۰ قاف

 

دعای 60 قاف از دعاهای مجربی است که کاربردهای فراوانی دارد. این دعا باعث باطل شدن سحر و جادو می شود. علاوه بر آن باعث دور ماندن از بلاها و گرفتاری ها می شود.

هر کس هر روز یکبار این شش آیه شریف Six noble verses را قبل و یا بعد از نماز صبح بخواند و بر این کار مداومت کند چنانچه دنیا را بلا گرفته باشد و همه ی کائنات بر علیه او اقدام کنند به قدرت این آیات هیچ صدمه ای به او نخواهد رسید و همه ی آنها دفع و رفع می شوند.

دعای 60 قاف، شامل 6 آیه از قرآن است که در هر کدام از این آیه ها 10 بار حرف قاف آمده است. اگر شنیدید که 10 قاف یا دعای 40 قاف شامل 1 آیه و یا 4 آیه از این آیه ها می شوند.

 

کاربردهای دعای ۶۰ قاف

 

دعای مجرب 60 قاف چیست؟ + فضیلت ها و کاربرد آن

 

• همراه داشتن آیات دعای ۶۰ قفل انسان را در پناه خداوند حفظ کرده و مهرش را به دل سایر انسان ها می اندازد و او را عاقبت بخیر می کند.

• همراه داشتن این دعا در هنگام بیماری باعث دفع آن بیماری می شود.

• دعای ۶۰ قاف باعث باطل شدن سحر و طلسم می شود.

• خواندن و داشتن و بیان کردن خواص آیات ۶۰ قاف برای مومنین موجب برکت و ثبت ثواب بسیار در اعمال او خواهد بود.

• خواندن دعای ۶۰ قاف قبل یا بعد از نماز صبح و مداومت بر این کار بلاهای دنیوی را از انسان دور می کند It removes worldly calamities from man.

• خواندن دعای ۶۰ قاف هر روز صبح باعث می شود که زبان دشمنان بسته شده و نتوانند آسیبی برسانند.

• همراه داشتن دعای ۶۰ قاف باعث ایجاد مهر و محبت بین زن و شوهر می شود.

• اگر در خانه ای شیاطین و ارواح و جن باشد و به ساکنین خانه آسیب بزنند و یا بترسانند. آیات دعای ۶۰ قاف را بنویسید و در آن خانه آویزان کنید و همچنین آن را در آبی بشویید و آن آب را در خانه بپاشید تا خانه ی شما را ترک می کنند و دیگر برنمی گردند.

• اگر بیماری آیات ۶۰ قاف را بنویسد و همراه خود داشته باشد و آن را داخل آبی بشوید و آن آب را بنوشد، شفا پیدا می کند.

 

 

دعای شصت قاف به همراه ترجمه الهی قمشه ای:

 

دعای 60 قاف شامل شش آیه است که هر آیه 10 قاف دارد:

 

1- آیه ی 246 سوره مباركه بقره

 

بِسمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ أَلَمْ تَرَ إِلَى الْمَلَإِ مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ مِنْ بَعْدِ مُوسَىٰ إِذْ قَالُوا لِنَبِيٍّ لَهُمُ ابْعَثْ لَنَا مَلِكًا نُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ۖ قَالَ هَلْ عَسَيْتُمْ إِنْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ أَلَّا تُقَاتِلُوا ۖ قَالُوا وَمَا لَنَا أَلَّا نُقَاتِلَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَقَدْ أُخْرِجْنَا مِنْ دِيَارِنَا وَأَبْنَائِنَا ۖ فَلَمَّا كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقِتَالُ تَوَلَّوْا إِلَّا قَلِيلًا مِنْهُمْ ۗ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ.

آیا ندیدی آن گروه بنی اسرائیل را که پس از وفات موسی از پیغمبر وقت خود تقاضا کردند که پادشاهی برای ما برانگیز تا (به سرکردگی او) در راه خدا جهاد کنیم؛ پیغمبر آنها گفت: اگر جهاد فرض شود مبادا به جنگ قیام نکرده، نافرمانی کنید! گفتند: چگونه شود که ما به جنگ نرویم در صورتی که (دشمنان ما) ما و فرزندان ما را (به ستم) از دیارمان بیرون کردند؟! پس چون (با درخواست آنها) جهاد مقرّر گردید به جز اندکی همه روی گردانیدند، و خدا از کردار ستمکاران آگاه است.

 

2- آیه ی 181 سوره مباركه آل عمران

 

لَقَدْ سَمِعَ اللَّهُ قَوْلَ الَّذِينَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ فَقِيرٌ وَنَحْنُ أَغْنِيَاءُ ۘ سَنَكْتُبُ مَا قَالُوا وَقَتْلَهُمُ الْأَنْبِيَاءَ بِغَيْرِ حَقٍّ وَنَقُولُ ذُوقُوا عَذَابَ الْحَرِيقِ.

هر آینه خدا شنید سخن (جاهلانه) آن کسان را که گفتند: خدا فقیر است و ما دارا God is poor and we are rich. البته ما گفتارشان را ثبت خواهیم کرد با این گناه بزرگشان که انبیاء را به ناحق کشتند، و گوییم: بچشید عذاب آتش سوزان را.

 

3- آیه ی 77 سوره مباركه نساء

 

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ قِيلَ لَهُمْ كُفُّوا أَيْدِيَكُمْ وَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ فَلَمَّا كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقِتَالُ إِذَا فَرِيقٌ مِنْهُمْ يَخْشَوْنَ النَّاسَ كَخَشْيَةِ اللَّهِ أَوْ أَشَدَّ خَشْيَةً ۚ وَقَالُوا رَبَّنَا لِمَ كَتَبْتَ عَلَيْنَا الْقِتَالَ لَوْلَا أَخَّرْتَنَا إِلَىٰ أَجَلٍ قَرِيبٍ ۗ قُلْ مَتَاعُ الدُّنْيَا قَلِيلٌ وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ لِمَنِ اتَّقَىٰ وَلَا تُظْلَمُونَ فَتِيلًا.

آیا نمی نگری به حال مردمی که (گفتند: به ما اجازه جنگ ده و) به آنها گفته شد: اکنون از جنگ خودداری کرده، به نماز و زکات قیام کنید؛ پس آن‌گاه که بر آنها حکم جهاد آمد در آن هنگام گروهی از آنان به همان اندازه که باید از خدا ترسند یا بیش از آن، از مردم ترسیدند و گفتند: ای خدا، چرا بر ما حکم جنگ را فرض کردی؟ چرا عمر ما را تا اجل نزدیک طبیعی به تأخیر نیفکندی؟ بگو: زندگانی دنیا متاعی اندک است و جهان آخرت برای هر کس که خداترس باشد بهتر از دنیاست، و (در آنجا) کمترین ستمی به شما نخواهد شد.

 

4- آیه ی 27 سوره مباركه مائده

 

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الْآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ ۖ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ.

و بخوان بر آنها به حقیقت حکایت دو پسر آدم (قابیل و هابیل) را، که چون تقرب به قربانی جستند از یکی پذیرفته شد و از دیگری پذیرفته نشد. (قابیل به برادرش هابیل) گفت: البته تو را خواهم کشت. (هابیل) گفت: بی تردید خدا (قربانی را) از متقیان خواهد پذیرفت.

 

5- آیه ی 16 سوره مباركه رعد

 

قُلْ مَنْ رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ قُلِ اللَّهُ ۚ قُلْ أَفَاتَّخَذْتُمْ مِنْ دُونِهِ أَوْلِيَاءَ لَا يَمْلِكُونَ لِأَنْفُسِهِمْ نَفْعًا وَلَا ضَرًّا ۚ قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمَىٰ وَالْبَصِيرُ أَمْ هَلْ تَسْتَوِي الظُّلُمَاتُ وَالنُّورُ ۗ أَمْ جَعَلُوا لِلَّهِ شُرَكَاءَ خَلَقُوا كَخَلْقِهِ فَتَشَابَهَ الْخَلْقُ عَلَيْهِمْ ۚ قُلِ اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ وَ هُوَ الْوَاحِدُ الْقَهَّارُ.

بگو که آفریننده آسمانها و زمین کیست؟ بگو: خداست، پس بگو: آیا شما خدا را گذارده و غیر خدا (مانند بتان و فرعونان) را برای نگهبانی و یاری خود برگرفتید در صورتی که آنها بر سود و زیان خود هم قادر نیستند؟ آن گاه بگو: آیا چشم نابینا (ی جاهل) و دیده بینا (ی عالم) یکسان است؟ یا ظلمات (شرک و بت پرستی) با نور (معرفت و خدا پرستی) مساوی است؟ یا آنکه این مشرکان شریکانی برای خدا قرار دادند که آنها هم مانند خدا چیزی خلق کردند و بر مشرکان، خلق خدا و خلق شریکان خدا مشتبه گردید؟ (هرگز چنین نیست) بگو: تنها خدا خالق هر چیز است و او خدای یکتایی است که همه عالم مقهور اراده اوست.

 

6- آیه ی 20 سوره مباركه مزمّل

 

إِنَّ رَبَّكَ يَعْلَمُ أَنَّكَ تَقُومُ أَدْنَىٰ مِنْ ثُلُثَيِ اللَّيْلِ وَنِصْفَهُ وَثُلُثَهُ وَطَائِفَةٌ مِنَ الَّذِينَ مَعَكَ ۚ وَاللَّهُ يُقَدِّرُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ ۚ عَلِمَ أَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتَابَ عَلَيْكُمْ ۖ فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ ۚ عَلِمَ أَنْ سَيَكُونُ مِنْكُمْ مَرْضَىٰ ۙ وَآخَرُونَ يَضْرِبُونَ فِي الْأَرْضِ يَبْتَغُونَ مِنْ فَضْلِ اللَّهِ ۙ وَآخَرُونَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ۖ فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنْهُ ۚ وَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَأَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا ۚ وَمَا تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِكُمْ مِنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَيْرًا وَأَعْظَمَ أَجْرًا ۚ وَاسْتَغْفِرُوا اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ.

خدا به حال تو آگاه است که تو و جمعی هم از آنان که با تواند (اغلب) نزدیک دو ثلث یا نصف یا (لا اقل) ثلث شب را همیشه به طاعت و نماز می‌پردازید، و خدا (گردش) شب و روز را مقدّر می کند، خدا می داند که شما هرگز تمام ساعات شب را (به عبادت) ضبط نخواهید کرد لذا از شما (اوقات خواب و کارهای دیگر را) در گذشت تا هر چه (از شب را بی‌مشقت و) آسان است به تلاوت قرآن پردازید. خدا بر احوال شما آگاه است که برخی مریض و ناتوانند و برخی به سفر از کرم خدا روزی می طلبند و برخی در راه خدا به جنگ و جهاد مشغولند، پس در هر حال آنچه میسّر و آسان باشد به قرائت قرآن پردازید و نماز به پا دارید و زکات مالتان (به فقیران) بدهید و به خدا قرض نیکو دهید (یعنی برای خدا به محتاجان احسان کنید و قرض الحسنه دهید)، و هر عمل نیک برای آخرت خود پیش فرستید (پاداش) آن را البته نزد خدا بیابید و آن اجر و ثواب آخرت (که بهشت ابد است، از متاع دنیا) بسی بهتر و بزرگتر است، و دایم از خدا آمرزش طلبید Ask God for forgiveness که خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.

 

 

بهترین زمان برای دعا کردن چه زمانی است؟

 

دعای مجرب 60 قاف چیست؟ + فضیلت ها و کاربرد آن

 

امام صادق(ع): بر شما باد به دعا کردن بعد از نمازها چه اینکه چنین دعایی مستجاب است.

امام باقر(ع): همین که شب جمعه فرارسید خداوند عزّوجلّ می فرماید: آیا دعاکننده ای هست که جوابش دهم. آیا درخواست کننده ای هست که عطا کنم او را، آیا استغفار کننده ای هست که بیامرزم او را. آیا توبه کننده ای هست که توبه اش را بپذیرم.

پیامبر اکرم(ع): بهترین وقت دعا سحرگاهان است.

امام صادق(ع): دعا پیش از طلوع و غروب آفتاب سنت و دستوری است واجب و مسلم همراه طلوع و غروب آفتاب.

پیامبر اکرم(ع): به درستی که در شب ساعتی است که هر دعای بنده مستجاب است و آن مابین نیمه شب تا ثلث (سوم) باقیمانده شب. گفتم: شب خاصی است از شبها یا هر شب است. فرمود: هر شب.

امام صادق (ع): سه وقت است که دعا در آن اوقات مستجاب است.

1ـ بعد از نماز واجب

2ـ هنگام آمدن باران

3ـ هنگام ظاهر شدن آیه و نشانه معجزه ای از طرف خدا برای بندگان خود.

 

 

آداب دعا

 

دعای مجرب 60 قاف چیست؟ + فضیلت ها و کاربرد آن

 

1- به مسجد رفتن و یا رو به قبله قرار گرفتن، وضو گرفتن و خود را طهارت ساختن آداب هنگام دعا

2- گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در ابتدای دعا، مقدم داشتن مدح و ثنای حضرت حق بر دعا و حاجت

3- مقدم داشتن صلوات بر دعا و حاجت، اعتراف به گناهان، استغفار از گناهان، توسل جستن به معصومین

4- توجه قلبی به دعا، اظهار خضوع و خشوع در دعا، نام بردن حاجت در دعا، در پنهانی و خفا دعا کردن

5- عمومیت دادن دعا، دسته جمعی دعا کردن، مقدم داشتن دیگران Prioritize others بر خورد در دعا، بلند کردن دستها هنگام دعا

6- سجده نمودن در دعا، اصرار و پافشاری داشتن در دعا ، ترک شتاب در دعا، در غیاب برادران دینی دعا کردن

7- گریه کردن و اشک از چشم جاری ساختن آداب پس از دعا

8- صلوات بفرستد ، دست بر سرو صورت کشد، بگوید ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

9- مواظبت نماید تا مرتکب گناه نشود، دست از دعا نکشد و پیوسته مأنوس با دعا باشد.

 

بهترین زمان برای دعا کردن + احادیث دعا

بهترین لحظه های برای استجابت دعا

دعا برای باطل شدن سحر بزرگ

 

What is the experienced prayer of 60 verses? + Virtues and its application

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان