فرشتگان

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

شیرینی، Chocolate and biscuits شکلات و بیسگویت پایه ی اصلی پذیرایی در همه جای جهان است از این رو همانطور که همه علاقمند به مصرف آن هستیم دوست داریم که خودمان یک سری شیرینی های خانگی تهیه کنیم که باز برخی مشکل فر دارند از این رو ساده، خوشمزه، مجلسی و خاص ترین شیرینی های پرطرفدار بدون فر و یخچالی را در این بخش قرار دادیم درست کنید و لذت ببرید.

 

شیرینی های ساده و مجلسی بدون فر و یخچالی این بخش

  • شیرینی نخودچی
  • شیرینی خامه‌ای کلاسیک بدون فر
  • شیرینی رولتی (شکلات آلمانی)
  • شیرینی حلزونی تابه ای
  • شیرینی خامه ای تر بدون فر
  • شیرینی قندی خانگی

 

 

پرطرفدارترین شیرینی عیدانه و روزهای معمولی شیرینی نخودچی

 

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

 

مواد لازم

حدود 50 کـوچک

1 لیوان سر پر آرد نخودچی
1 لیوان شکر
2 عدد هل یا 1 قاشق چایخوری پودر هل
1 لیـوان کره

مراحل

اول آرد نخودچی را تفت میدهیم درحد یکم تغییر و اینکه بوی خوبی ازش بلند شود.

شکر و هل را در آسیاب برقی میریزیم تا پودر شوند اگه هل نداشتیند از پودر هل استفاده کنید.

کره را یکم کمتر از یک پیمانه بردارید
بعد در یک ظرف آرد و کره و شکر و هل را مخلوط میکنیم.

حالا در یک سطح صاف مثل سینی خمیر را پهن کنید و قالب بزنید اگر بعد قالب زدن یکم شل بود و شکلش رو از دست میداد دوباره یکم آرد نخودچی اضافه کنید.
بعد داخل یک ظرف بگذارید و بگذارید داخل یخچال بعد یک ساعت Sweets شیرینی شما آمادست نوش جان.

 

 

شیرینی خامه‌ای کلاسیک بدون فر

 

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

 

مواد لازم

6-10 نفر
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
1 و 1/2 پیمانه آرد
نصف استکان گلاب
نوک ق.چ وانیل
نصف ق.غ بکینگ پودر
پودر دارچین و میوه اسلایس شده
خامه فرم گرفته

مراحل

تخم مرغ،شکرووانیل رو درون ظرفی ریخته با همزن اونقد هم میزنیم و مواد رو از دور ظرف جمع میکنیم و دوباره هم میزنیم تا روبه سفیدی بره رنگش،مدام مواد دور ظرفو جمع کنید دوباره مخلوط کنید اگه اینکار انحام ندید شیرینی بوی تخم‌مرغ میگیره

حالا آب بهش اضافه کنید و حدود سه دقیقه دیگه مخلوط بشه، تابه دوطرفه رو روی شعله پخش کن با حرارت ملایم اجاق قرار میدیم تا گرم بشه.
بعدش آرد و بکینگ پود الک شده رو طی دومرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید

حالا تابه رو حسابی با قلمو چرب کنید موادو داخلش بریزید درشو ببندید و حدودا بین 20 تا 30 دقیقه بذارید بپزه بعدشم که با خلال دندون امتحان کنید تا از پختش مطمئن بشید

حالا بعد از پخت خیلی راحت از قالب جدا میشه،برش بزنید و بذارید حدود یک ساعت خنک بشه برای برشش یه نکته هست اگه تابه شما سایز 20×30. بود که مثل مال منه و قطرش زیاد میشه پس یه برش افقی میزنیم.
اما اگه سایزش بزرگتر بود به برش عمودی میزنیم و بعد از خامه کشی روب همدیگه قرار میدیم

بعد از خامه کشی اضافه هاش برش میخوره با خامه و ماسوره و6  تیکه میوه دیزاین میشه و روشو به دلخواه پودر دارچین میپاشیم. نوووش جاااان

 

شیرینی رولتی (شکلات آلمانی)

 

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

 

مواد لازم

2 بسته بیسکوئیت پتی بور(ساده وکاکائویی)
1 پیمانه شکلات ریزشده
1 پیمانه شیر
1 پیمانه گردوی خرد شده ریز
1 عدد خامه کم چرب
سلفون

مراحل

بیسکوئیت ها رو درشت خرد میکنیم،هرچه مربع یا قشنگتر خردبشه داخلش زیباترم دیده میشه

خامه رو در ظرفی روی گاز گرم کرده،هم میزنیم تاکاملا شل بشه

شکلات خردشده یاریزشده رو داخل ظرف خامه ریخته وهم میزنیم تاکاملا رقیق ومخلوط بشه

گردوی خردشده،شکلات آب شده وشیر رو به بیسکوئیت ها اضافه میکنیم،شیر روتاحدی اضافه میکنیم تا حالت خمیر بگیره بخودش خیلی شل نشه بیسکویتها

روی سلفون بازشده با قاشق پهنش میکنیم و بعد رولش میکنیم وداخل یخچال میذاریم

بعد از 3 ساعت سلفونش رو باز کرده ودرآخر برش میدیم وداخل ظرف میچینیم، برای مهمونیهاعالیه هم خوشگله هم خوشمزه، نوشجان😍😋

 

شیرینی حلزونی تابه ای 🍪☕

 

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

 

مواد لازم

3 لیوان آرد
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1 لیوان شکر

مواد لازم برای شربت

نصف لیوان آب
1 قاشق چای خوری آبلیمو
1 لیوان شکر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
1/4 لیوان گلاب

مراحل

ابتدا همه ی مواد شربت را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم و وقتی که شکر حل شد حدود ۲ دقیقه میجوشانیم

در این مرحله تخم مرغ،شیر، شکر، بکینگ پودر، روغن را خوب با هم مخلوط میکنیم

حال موادی که داریم به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی از آن ها پودر کاکائو میزنیم

بعد آرد را به صورت جدا گانه و کم کم به موادمان اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیری یکدست و صاف بدست بیاید

خمیر های را با وردنه صاف میکنیم و روی هم گذاشته و رول میکنیم

سپس در روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم و پس از سرخ شدن روغن آن را میگیریم

در مرحله ی آخر پس از سرد شدن شربت مان رو را روی
شیرینی هامیریزیم نوش جان😍😋

 

شیرینی خامه ای تر بدون فر

 

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

 

در این مرحله می توان با یک کلیو خامه 5 کیلو شیرینی تهیه کنید.

مواد لازم

2 پیمانه (لیوان فرانسوی) آرد
نصف لیوان شکر
4 عدد تخم مرغ
1 ق غ بکینگ پودر
1 ق م وانیل
نصف لیوان گلاب
نصف لیوان روغن مایع

مراحل

ابتدا شعله پخش کن بذارید رو حرارت تا گرم بشه من سه پایه هم میذارم و اینکه من این کیک رو دوبار درست کردم با همین مقدار فقط در قسمت دوم یه قاشق غذاخوری آرد رو کم کردم و به جاش پودر کاکائو زدم و به جای گلاب شیر استفاده کردم

آردرو با بکینگ پودر سه بار الک کنید بذارید کنار تخم مرغ و وانیل و شکر با همزن دور تند بزنید تا مثل خامه بشه سپس گلاب و روغن اضافه میکنیم و مقداری با دور اهسته هم میزنیم

سپس آرد در سه مرحله با همزن مخلوط کردم و با دور اهسته و موادم که یکدست شد کف ماهیتابه کاغذ روغن انداختم و واشرشو دراوردم مواد ریختم بعد نیم ساعت پختن آمادس حالا تا بپزه مواد کبک بعدی رو آماده میکنیم مواد آماده شده رو کنار میذاریم میریم سراغ کیکمون رو اجاق خوب در اونو آروم بلند مکنیم بخارش در اومد بازش میکنیم بعد از خنک شدن کاغذ روغنی رو برمیداریم

تا کاملا خنک بشه تو این تایم کیک بعدی رو هم بپزید و آماده کتید تا کیک دوم کاکائویی بپزه خانه رو فرم بدین تا آماده خامه کشی بشه دوتا خیک خنک شده رو با Flower water گلاب و یه قاشق شکر و نصف لیوان آب اسپری میکنیم و وسطش خامه میزنیم دور تا دور کیک برش میزنیم تا صاف و یک دست بشه بعد برش میزنیم.

من خیلی شیرینی هامو بزرگ برش زدم شما هر طوری که دلخواهتونه برش بزنید من برای روی اون با قیف یکبار مصرف که بغلشو چیدم و نوک دست نزدم روی اون رو تزیین کردم و با پودر پسته و بلوبری که قبلن اموزش تو پستهام هست تزیین کردم امیدوارم درست کنید خوشتون بیاد 😍😉

 

 شیرینی قندی Candy sweets خانگی

 

آموزش شیرینی های مجلسی یخچالی و بدون فر

 

مواد لازم

روغن جامد یا صاف : 120 گرم (سه چهارم لیوان)
پودر قند: 120 گرم (تقریبا سه چهارم لیوان)
ارد سفید: 200 گرم ( تقریبا یک لیوان و نیم)
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: قاشق غذاخوری
زعفران آبشده غلیظ: 1 قاشق مرباخوری
خرفه، Sesame کنجد و پودر پسته برای روی شیرینی

طرز تهیه

 

ابتدا پودر قند، روغن و پودر هل را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب مخلوط و هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به آن اضافه کنید.

اول با لیسک مخلوط کنید و سپس با نوک انگشتان ورز دهید (ممکن است ارد کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی بدست آید) خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده به یک قسمت یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید و کمی ورز دهید به قسمتی زعفران اضافه کنید و کمی هم بزنید از خمیر به اندازه یک فندق کمی بزرگتر بردارید گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید.

روی شیرینی ها را با چاقو به علاوه + بزنید روی سفید خرفه، روی زعفرانی Pistachio powder پودر پسته و روی شکلاتی کنجد بپاشید بگذارید در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 بمدت 10 الی 15 دقیقه تا زیر شیرینی ها کمی طلایی شود.

*** پس از پخت بافت شیرینی ها نرم است؛ اجازه دهید خنک و سفت شوند بعد از سینی فر جدا کنید.

نکته ها:
اگر به مدت طولانی داخل فر بمانند بافت شیرینی خشک می شود.
به علاوه ی شیرینی را عمیق نزنید
موقع گرد کردن خمیر نباید نه حالت چسبندگی داشته باشد نه ترک خوردگی باید لطیف باشد.

 

در بخش های بعدی به دیگر شیرینی های بدون فر و یخچالی با شما عزیزان گل همراه هستیم مقدار تهیه شیرینی های این بخش را کم انتخاب کردیم تا حوصله تان سر نرود!!

 

طرز تهیه انواع شیرینی پفکی کیسِز یا مرنگ

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با انواع تزئین و مدل

راحت ترین طرز تهیه ی شیرینی پنجره ای

دستور تهیه شیرینی ماکارون حرفه ای و بی نظیر فرانسوی

 

Training for refrigerated and oven-free pastries

laghari
بیوگرافی هنرمندان