ramazan
ramazan

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

مواد لازم جهت تهیه ساندويچ شاورما مكزيكى برای 6 نفر:

آماده سازی :90 دقیقه

پخت : 45 دقیقه

مواد لازم:

گوشت  خلال شده250 گرم 
 نان تورتيلا مكزيكى آماده 12  عدد   
فلفل دلمه ای رنگی سبز ، قرمز ، زرد ، خلال شده3  عدد
خیارشورخلال شدهبه میزان لازم 
پیاز سفید  خلال شده  1 عدد  بزرگ
 گوجه فرنگی خلال شده2 عدد
پودر فلفل قرمز به میزان لازم کمی
 روغن زیتون    به میزان لازم     
نمک   به میزان لازم   

 
مواد لازم براى سس گوشت:

 ماست نصف ليوان 
 ادویه مخلوط مخصوص شاورما1 قاشق غذاخورى
آب ليمونصف استكان
پياز رنده شده 1 عدد كوچك
سماق  1 قاشق مرباخورى
 فلفل سياه1 قاشق چايخورى
نمك کمی

 
مواد لازم براى سس ساندويچ شاورما

ماست   1 لیوان
 ارده  2 قاشق غذاخوری
نمک کمی
 روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
آب ليمو 1 قاشق غذاخوری
سير1 حبه نرم شده

 
گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.

سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود.بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود.

سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد سپس فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد . بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد .

بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد … نوش جان

اگر نان تورتيلا آماده گيرتان نيامد ميتونيد خودتان در خانه تهيه كنيد .

نان تورتيلا مكزيكى :

مواد لازم : 

آرد سفید4 پیمانه
 بيكينگ پودریک قاشق چايخورى
 روغن مايهنصف پیمانه
نمكبمقدار لازم
 آب ولرمیک پیمانه

 
طرز تهيه نان تورتيلا مكزيكى :
آرد سفید را در کاسه بزرگی ریخته بيكينگ پودر و روغن رابه آن افزوده خوب مخلوط می کنیم سپس نمك را در آب مخلوط كرده و آرام آرام به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب ورز ميدهيم به طورى که خمیر به دست نچسبد بعد روی خمیر را پوشانده و به مدت يك ساعت کنار می گذاریم تا استراحت كند سپس خمير را به 12 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت دایره به كمك وردنه باز ميكنيم و ضخامت خميرى كه باز ميكنيم بايد حدود 4 ميليمتر باشد .

بعد تابه اى مناسب براى پختن نان روى حرارت ملايم قرار ميدهيم و بعد از گرم شدن تابه ، خمير را درون آن انداخته و ميگذاريم دو طرف نان پخته شود بقيه خميرها را به همين روش مى پزيم .

مراقب باشيد نان ها را زياد روى حرارت نگذاريد و خيلى نپزيد چون كاملا خشك مى شوند بعد از پخت نان ها را در يك دستمال تميز بپيچيد تا خشك نشود .

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.سپس ظرف گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود .بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود …

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد بعد فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد .

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد …
بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد …

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد …

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر

و به مدت 2 دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد … نوش جان

طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان