طرز تهیه ی کباب شمشیری با سس مخصوص

طرز تهیه ی کباب شمشیری با سس مخصوص

 

طرز تهیه و طبخ کباب شمشیری همراه با آموزش سس مخصوص

مواد لازم :

 مرغ بدون پوست و استخوان500 گرم
 پودر زیره 1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز2/1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه2/1 قاشق چایخوری
 گراما سالا 2 قاشق چایخوری
 پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده  1 حبه
 آبلیمو2 قاشق چایخوری
ماست چکیده 15 گرم

طرز تهیه :
1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :

 فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده )2 عدد
 پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده )2 عدد
 آبلیموی تازه1 قاشق غذاخوری
 زنجبیل1 قاشق غذاخوری
 هل سبز2 عدد
 گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای500 گرم
 روغن مایع2 قاشق غذاخوری
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده300 گرم
ادویه گراماسالا1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود.  آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان