طرز تهیه ی ترشی خرما

طرز تهیه ی ترشی خرما

 

این ترشی بدون سرکه تهیه می شود و بسیار مطلوب می باشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده است .

مواد لازم :  


خرما  1000 گرم
نمک  قدری
سماق  500 گرم
آب تمر  500 گرم
آب لیموترش  1 فنجان
سیر  2 عدد
ادویه  4 قاشق مرباخوری
دارچین  2 قاشق مرباخوری
فلفل  2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه :


این ترشی بدون سرکه تهیه می شود و بسیار مطلوب می باشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده است .
سماق را دو سه لیوان آب خیس می کنیم و می گذاریم رسوب کند و آب آن ترش شود . تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس می کنیم ( حدود 24 ساعت باید بماند ) تا آب تمبر نیز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف می کنیم و با آب لیمو مخلوط می سازیم چند جوش می دهیم بعد خرما را از چرخ رد می کنیم و با آب سماق و تمبر و آبلیموی جوشیده مخلوط می کنیم . برای اینکه خرما کاملا حل شود ممکن است این مخلوط را یکی دو جوش بدهیم بعد با ادویه مخلوط می سازیم و در صورتیکه بخواهیم سیر مصرف کنیم سیر را با کمی آب لیمو چند جوش می دهیم ، بعد نرم می کوبیم و با ترشی مخلوط می نمائیم


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان