طرز تهیه سس سرکه و عسل

طرز تهیه سس سرکه و عسل

:مواد لازم

•    1.5 قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده

•    6 قاشق غذاخوری آب لیموترش

•    ¼ پیمانه روغن زیتون

•    ¼ پیمانه عسل

•    1.5 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده

•    1.5 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

•    نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

1.    در یک شیشه، پوست لیموترش، آب لیموترش، روغن، عسل، پیازچه، گشنیز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آن را تکان دهید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا 20 دقیقه بماند و خنک شود. پیش از سرو آن را تکان دهید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان