ساندویچی که دستور تهیه آن را در ادامه برایتان آماده کرده ایم در زمانی بسیار سریع آماده شده و می تواند به عنوان یک میان وعده و یا حتی غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد.
آموزش آشپزی کردن در خانه
مواد لازم برای ۴ نفر :
¼ پیمانه سس مایونز
دو پیمانه برگ اسفناج
یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل
۸ عدد نان تست
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۱۰ گرم پنیر بز، نرم شده
یک عدد کدوسبز کوچک
یک گوجهفرنگی خرد شده
آموزش آشپزی ساندویچ در خانه
طرز تهیه
در مخلوط کن سس مایونز، یک پیمانه برگهای اسفناج، سیر و نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک طرف نانها را روغن زیتون بزنید. روی نانها پنیر بگذارید، یک لایه کدو، گوجهفرنگی و اسفناج را روی نانها بگذارید. روی آنها مایونز بریزید و یک لایه دیگر نان قرار دهید.
ساندویچها را در تابه گرم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
آموزش آشپزی آسان
ارزش غذایی
کالری : ۳۶۹
چربی : ۲۲ گرم
کلسترول : ۱۵ میلیگرم
کربوهیدرات : ۳۲ گرم
فیبر : ۳ گرم
پروتئین : ۱۰ گرم
سدیم : ۶۳۶ میلیگرم
پتاسیم : ۲۴۹ میلیگرم
کلسیم : ۱۰۱ میلیگرم
آهن : ۳ میلیگرم