پیتزای پیک نیک

پیتزای پیک نیک

طرز تهیه پیتزای پیک نیکی

مواد لازم :

 

 گوشت گاو چرخ کرده 400 گرم
 پیاز متوسط خرد شدهیک عدد
 نمک نصف قاشق چای خوری
 رول کروسان 250 گرم
 سس پیتزا250 گرم
قارچ خرد شده بدون آب120 گرم
زیتون بی دانه و قاچ شده70 گرم
فلفل سبز دلمه ای خرد شدهیک سوم فنجان
پنیر ریز شده موزرلا120 گرم
پونه خشکیک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید .

 

مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان