طرز تهیه مرغ شکم پر با انار ویژه فصل پاییز

طرز تهیه مرغ شکم پر با انار ویژه فصل پاییز

فصل رنگارنگ و عاشقانه پاییز همراه با میوه بهشتی انار و طرز تهیه یک غذای ویژه آن هم مرغ شکم پر با دانه های انار. نوش جان

 

مواد لازم

•    200 گرم پیاز خرد شده

•    250 گرم انار ترش دانه شده

•    300 گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده

•    1 عدد مرغابی وحشی

•    100 گرم گردوی خرد شده

•    1 قاشق غذاخوری رب انار ترش

 

طرز تهیه

1.    پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجان های پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.

 

 



برچسبها:

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان