این دستور یک پیش غذای خوشمزه و ساده با نودل یا ورمیشل ( رشته های نازک سوپی ) است.
مواد لازم:
دو بسته نودل
دو عدد فلفل کوچک قرمز و سبز تند خرد شده ( در صورت تمایل )
1/3 پیمانه کلم خرد شده
1/3 پیمانه پیاز خرد شده نگینی ریز
فلفل دلمه ای خرد شده نگینی 3 تا 4 ق غ
فلفل قرمز تند و پاپریکا هر کدام نصف ق چ
چند ق سویا سس
دو ق غ سرکه
نمک به قدر کافی
تا دو لیوان آب
3 ق ع روغن مایع
آرد نخودچی 4 ق غ
روغن سرخ کردنی به اندازه ای که پاکورا غوطه ور شود .
سس تمر هندی
یا سس سرکه و تمر هندی
طرز تهیه:
نودل را خیلی کوتاه در آبجوش بریزید و دو دقیقه بعد آبکش کنید .پودر آن را روی نودل ها بپاشید . مواد خرد شده را به نودل افزوده و آرد نخودچی و نصف مقدار آب و سرکه و نمک و سس و روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید . نمکش را بچشید و اگر سفت بود باقی مقدار آب را اضافه کنید . روغن را گرم کنید . از آن یک گلوله درست کرده و داخل روغن غوطه ور سرخ کنید . وقتی طلایی شدند از داخل روغن بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنس جذب شود و سپس در بشقاب دلخواه با مواد پروتئینی دیگر و یا سالاد ها و سس تمرهندی سرو نمایید .