ramazan
ramazan

پاکورای نودل ( پیش غذای پاکستانی)

پاکورای نودل ( پیش غذای پاکستانی)

این دستور یک پیش غذای خوشمزه و ساده با نودل یا ورمیشل  ( رشته های نازک سوپی ) است.

مواد لازم:

دو بسته نودل

دو عدد فلفل کوچک قرمز و سبز تند خرد شده ( در صورت تمایل )

1/3 پیمانه کلم خرد شده

1/3 پیمانه پیاز خرد شده نگینی ریز

فلفل دلمه ای خرد شده نگینی  3 تا 4 ق غ

فلفل قرمز تند و پاپریکا هر کدام نصف ق چ

چند ق سویا سس

 

دو ق غ سرکه

نمک به قدر کافی

تا دو لیوان آب

3 ق ع روغن مایع

آرد نخودچی 4 ق غ

روغن سرخ کردنی به اندازه ای که پاکورا غوطه ور شود .

سس تمر هندی

یا سس سرکه و تمر هندی

طرز تهیه:

نودل را خیلی کوتاه در آبجوش بریزید و دو دقیقه بعد آبکش کنید .پودر آن را روی نودل ها بپاشید . مواد خرد شده را به نودل افزوده و آرد نخودچی و نصف مقدار آب و سرکه و نمک و سس و روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید . نمکش را بچشید و اگر سفت بود باقی مقدار آب را اضافه کنید . روغن را گرم کنید . از آن یک گلوله درست کرده و داخل روغن غوطه ور سرخ کنید . وقتی طلایی شدند از داخل روغن بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنس جذب شود و سپس در بشقاب دلخواه با مواد پروتئینی دیگر و یا سالاد ها و سس تمرهندی سرو نمایید .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان