ramazan
ramazan

طرز تهیه حلوا محلی چگونه است

طرز تهیه حلوا محلی چگونه است

فصل سرد پاییز و زمستان و عصرهای دل انگیز آن را با طبخ حلوای محلی با شیرینی و خوشمزه بودن این حلوا سپری کنید. نووووووووووووووش جان.

 

مواد لازم جهت تهیه حلوا محلی برای 5 نفر:
آرد برنج     1     کیلو گرم    
 شکر     800     گرم
عرق هل      1/2     لیوان   
گلاب     1     لیوان
زعفران     1  لیوان  رقیق
کره        200     گرم    
گردو     100     گرم  
دارچین      به میزان لازم
زیره سبز     به میزان لازم

 

آماده سازی :60 دقیقه
پخت :60 دقیقه

 
طرز تهیه حلوا محلی:
ارد را الک میکنیم تقریبا 1ساعت با شعله کم سرخش میکنیم اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود  را روی شعله دیگر میزاریم تا اب شود فقط جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا  سفت میشود .

 

وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش اضافه میکنیم زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.

 

حالا وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم مرتبا باید هم بزنیم البته این قسمت یک مقدار سخت است چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.

 

وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.بعداز 1 ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید.

 

منبع : beryooni.com

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان