طرز تهیه تارت میوه و گردو

طرز تهیه تارت میوه و گردو

 معرفی و طبخ یک شیرینی جدید و بسیار خوشمزه تارت میوه و گردو مناسب برای مجالس . نوش جان

 

مواد خمير:

تخم‌مرغ: يك عدد

كره كه به دماي اتاق رسيده: 200 گرم

وانيل: 2 قاشق مرباخوري

نمك: خيلي كم

آرد: 2 و نيم ليوان

 

مواد داخل خمير:

شكر: يك و نيم فنجان چايخوري

گردو خرد شده: يك ليوان

تخم‌مرغ: 2 عدد

شير: 2 قاشق سوپخوري

براي روي آن:

توت‌فرنگي، زردآلود و تمشك: به مقدار لازم

ژله تارت: يك پاكت

 

مواد لازم براي 10-8 نفر

:

طرز تهيه:

1- براي تهيه خمير، كره، وانيل، نمك و آرد را در ظرف ريخته ورز دهيد، بعد از اينكه مواد با هم مخلوط شدند داخل قالب تارت 28 سانتي‌متري بريزيد و كناره‌هاي آن را شكل دهيد.

 

2- مواد داخل تارت را با ريختن شكر، گردو، تخم‌مرغ و شير داخل ظرف به اين ترتيب هم بزنيد و روي خمير آماده شده تارت بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه 35 دقيقه بپزيد. از فر كه بيرون آورديد بگذاريد تا خنك شود و بعد روي آن را با تمشك بپوشانيد. توت‌فرنگي و زردآلوها را برش داده روي آن بچينيد. ژله مخصوص تارت‌ها را حاضر كرده روي ميوه‌ها بريزيد. 15 دقيقه صبر كنيد سپس برش داده سرو نمائيد.

 

 

منبع:tiplife.ir

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان