آشپزی ته چین مخصوص

آشپزی ته چین مخصوص

مواد لازم برای 5 یا 6 نفر:

مرغ : 4 تکه از هرجای مرغ که دوس دارین فرقی نداره

فلفل دلمه ای: 1 عدد ( رنگی بریزین خوشگل ترمیشه)

هویج: 4 عدد درشت و خوشرنگ

قارچ :10 تا 15 تا درشت

پیاز: 1 عدد

برنج : 5 پیمانه

زرده تخم مرغ 2 عدد

ماست :1/5 پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و کمی دارچین

رب گوجه:2 ق غ خ

زعفران

کره:25 گرم

طرز تهیه:

مرغ رو بذارید بپزه.

برنج رو خیس کنید.

قارچ و پیاز و فلفل دلمه و هویج رو نگینی خرد کنید.

خب حالا آب برنج رو با یکم روغن و نمک بذارید به جوش بیاد.

ماست و زعفران و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید.

تو این فاصله پیاز و هویج رو خوب تفت بدین که طلایی بشه و قارچ رو بهش اضافه کنید و وقتی آبش کشیده شد مرغ پخته و خرد شده رو بهش اضافه کنید و بذارید حسابی باهم سرخ بشن حالا فلفل دلمه رو اضافه کنید.

میدونید من فلفل دلمه رو همیشه آخر اضافه میکنم و کم تفتش میدم چون تجربه ثابت کرده اگه زود اضافه بشه تلخ میشه.

بعد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین رو اضافه کنید و رب گوجه رو هم اضافه کنید و با هم به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید.

برنج رو یکم (نه زیادددددد)زنده تر آبکش کنید مواظب باشید این غذا یه چیزی نزدیک به ته چینه و نکنه زیادی زنده بردارید برنج رو آبکش کنید و همچین یه نموره نزدیک آماده شدن شما آبکشش کنید.

خب حالا 1/3 برنج رو به مخلوط ماست اضافه کنید و کف قابلمه بریزید و بذارید یه کوچولو(2 دقیقه ) با روغن تنها باشه.

بعد1/3 از مواد مرغ و سبزیجاتتون روی اون پخش کنید.

یه لایه برنج بریزید.

1/3از موادتون رو روی برنج بریزید.

یه لایه برنج دیگه بریزید.

بقیه موادتون رو روی برنج پخش کنید


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان