ramazan
ramazan

آشپزی کباب کوبیده زعفرانی

آشپزی کباب کوبیده زعفرانی

آشپزی،شیرینی پزی و سفره آرایی

 

اگر شما از آن دسته افراد هستید که همیشه هنگام كباب كردن با مشكل ریختن مواد روی آتش مواجه هستید، ما در اینجا به‌طور مفصل به روش پخت و فوت و فن‌های آن می‌پردازیم. پس از همین امروز وعده نهار یكی از روزهای پایان این هفته یا هفته آتی را با چلوكباب خانگی به خانواده تان بدهید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده، 1 کیلو

پیاز متوسط، 4 عدد
نمک و فلفل، به مقدار لازم
زعفران، به مقدار لازم

طرز تهیه:
در تهیه این کباب، از گوشت چرخ کرده ای که 30 در صد چربی داشته باشد استفاده می کنیم. گوشت را در یک ظرف مسی می ریزیم و پیاز را داخل آن رنده می کنیم. نمک، فلفل و زعفران را اضافه کرده و تا جایی که می توانیم، گوشت را ورز می دهیم تا حدی که گوشت، حالت چسبندگی پیدا کند. می توان برای ایجاد چسبدگی بیشتر، از زرده یک تخم مرغ استفاده کرد.

به سیخ کشیدن کباب ها:
1-برای سیخ كردن كباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
2- قبل از اینکه شروع به کار کنید هم مقدماتی لازم است. ابتدا در كاسه كوچكی مقداری آب سرد بریزید و كنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه كباب دست‌تان را در آب خیس كرده، یك مشت از مایه را بردارید و به شكل دوك درآورید؛ سپس همان‌طور كه مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوكی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه كباب كنید.
در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو كنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای كباب را به سیخ بچسبانید و كناری بگذارید. همین كار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.

آشپزی،شیرینی پزی و سفره آرایی

نحوه پخت:
اکنون آتش را بر پا كرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید كه ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی گوشت كمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نكته: با وجود اینكه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن كباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یكی دو تخم‌مرغ به مایه كباب اضافه كنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان