طرز تهیه و طبخ این سوپ معروف آلمانی به عنوان پیش غذای خوشمزه سرو می شود.
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : زمستان
مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت کدو حلوایی 400 گرم
سیب درختی 1 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
زنجبیل تازه به میزان لازم
تره فرنگی تازه 1 عدد
کرفس تازه 1 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
جوز هندی به میزان لازم
خامه 50 گرم
پودر استاک سبزیجات 1 قاشق غذا خوری
جعفری برای تزیین به میزان لازم
گشنیز برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه :
همه سبزيجات و كدو را ريز خرد ميكنيم.
ابتدا تره را با كمى كره و روغن تفت داده و بعد كرفس، سيب درختى، سيب زمينى و زنجبيل را به تره اضافه و همه را تفت ميدهيم.
مقدار كمى آب و يک قاشق استاک سبزيجات هم افزوده و ميگذاريم آرام آرام سبزيجات پخته شوند.
بعد با غذا ساز همه را ميكس كرده، نمک، فلفل و كمى خامه اضافه کرده و چند دقيقه ميگذاريم تا سوپ جا بيفتد.
بعد با كمى گشنيز و يا جعفرى سرو ميكنيم.
منبع : bery