ramazan
ramazan

طرز تهیه ی ترشی به

طرز تهیه ی ترشی به

در این بخش نیز با طرز تهیه یک ترشی دیگر که میوه ی آن متنانسب با فصل سرد است برای شما آموزش داده می شود.  ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.

 

آماده سازی : 10 دقیقه
مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم :
به      1 کیلو گرم
 سرکه ترجیحا سرکه سیب      1 لیتر
 نمک      به میزان لازم

 

طرز تهیه :

من هم مربا و هم ترشى به را درست كردم.

 

خيلى ترشى اش خوشمزه است و خيلى هم راحته و سريع می رسد.

به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

 

روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است .

سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد.

و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.

 

بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد.

 

نکته تهیه ترشی به:

 

اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان