یک فرمول خیلی ساده و آسان برای لاغری

 
در قرن 21 بیشتر افراد مخصوصا جوان ها و باز مخصوصا خانم ها به دنبال لاغری از نوع سریع و بدن عوارض هستند. برنامه های ورزشی، داروها، رژیم های غذایی، تعداد کالری ها و …. مجموعه پیچیده و گاه گمراه کننده ای را به وجود آورده که باعث می شود بسیاری، مدتی تلاش کنند و نتیجه ای نبینند و ناامید، دست از تلاش بکشند.

اما متخصصین می گویند برای وزن کم کردن، یک فرمول خیلی ساده کافی است، نیازی نیست کم تر بخورید یا از خیر خوردنی های مورد علاقه تان بگذرید، رژیم های متنوع و سخت را هم کنار بگذارید، فقط و فقط کم تر چربی بخورید. بله، همین!

به گزارش نیوساینتیست، این ادعا که شما می توانید بدون این که از میزان غذای مصرفی خود کم کنید، از وزنتان بکاهید، از مجموعه مطالعاتی به دست آمده که حدود ۷۵هزار فرد را در برمی گیرند، آن هم افرادی که هیچ کدام قصدی برای کاهش وزن ندشته اند و در نتیجه تلاش های متفاوت و جانبی برای وزن کم کردن را در نزدگی خود نداشته اند. به گفته محققین، این افراد فقط و فقط میزان چربی موجود در مواد غذایی خود را کاهش داده اند و از این راه، وزن کم کرده اند.

این مطالعه در راستای پروژه سازمان جهانی بهداشت انجام شده تا ببینند نیاز روزانه افراد برای مصرف چربی واقعا چه قدر است. لی هوپر از دانشگاه ایست انگلیا واقع در نورویچ انگلستان به اتفاق همکارانش، ۴۳ مطالعه پژوهشی را مرور کردند که در آن ها، افراد داوطلب در کشورهای توسعه یافته جهان، میزان چربی مصرفی در رژیم غذایی خود را کاهش داده اند. در کنار این گروه هم افرادی به عنوان گروه کنترل قرار گرفته اند که یا به همان برنامه غذایی معمول خود ادامه داده اند یا این که رژیم غذایی سالم تری را در پیش گرفته اند. در همه این مطالعات، داوطلبان باید برنامه جدید کاهش میزان چربی غذای روزانه خود را از حداقل ۶ ماه تا حدود ۶ سال ادامه می دادند.

در این مطالعات، کاهش میزان چربی مصرفی روزانه داوطلبان متفاوت بود. برای مثال، در یکی از مطالعات، از داوطلبان خواسته شده بود که تنها غذای معمول خود را با غذاهای دارای میزان چربی کم تر جایگزین کنند. در مطالعه دیگری، داوطلبان می توانستند رژیم غذایی روزمره خود را به شیوه های مختلف تغییر دهند تا میزان چربی مصرفی روزانه شان به طور میانگین در حدود ۷ درصد کاهش یابد.

نتایج پایدار

در همه مطالعات به جز یکی، گروهی که چربی کم تری مصرف کردند در مقایسه با گروه های کنترل، کاهش وزن بیشتری را تجربه کردند. آن ها به طور میانگین، ۱.۶ کیلوگرم بیشتر کم کردند. هوپر در این باره می گوید: «هرگز چنین نتایج پایداری را در مطالعه دیگری ندیده بودم.»
البته کاهش وزن به اندازه ۱.۶ کیلوگرم چندان زیاد و قابل توجه نیست، اما وقتی موضوع یک جمعیت بزرگ در میان باشد، آن وقت نتایج معنادار و قابل توجهند. شاید به نظر نیاید، اما همین میزان کاهش، می تواند مرگ و میر ناشی از چاقی مفرط را در حدود ۳ درصد کاهش دهد. همچنین به گفته هوپر، از جمله منافع این کاهش وزن، به کاهش میزان ابتلا به انواع دیابت و نیز سلامت قلبی بالاتر می توان اشاره کرد.

این که افراد شرکت کننده در این مطالعات گسترده، به طور کلی، کاهش وزن داشته اند، به روشنی پیشنهاد می کند که اگر مردم میزان مصرف چربی ها در غذای روزانه خود را کاهش دهند و نیز از چربی های اشباع شده و ترنس استفاده نکنند، می توانند حتی با همین میزان تغذیه، روند کاهش وزن و افزایش سلامتی را در پیش گیرند.

 
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان