2- نان سبوس دار. این نوع نان نسبت به نوع سفیدش دارای ویـتـامینها و مواد معدنی بیشتری است.
3- گل كلم. منبع غنی كاراتنوئید، ویتامین C و اسید فولیك.
4- هندوانه. مملو از ویتامین C و كاراتنوئید.
5- لوبیا. سرشار از پروتئین، آهن، اسید فولیك و فیبرهای غذایی، چربی بسیار كم.
6- گرمك و طالبی. یك چهارم از هریك میتواند ویتامین A و C مورد نیاز بدن در روز را تامین كند.
7- اسفناج و كلم پیچ. دارای كلسیم، ویتامین C، كاراتنوئید و فیبرهای غذایی فراوان.
8- پرتقال. حاوی ویتامین C، اسید فولیك، پتاسیم و فیبرهای غذایی.
9-آرد جـوی دوسر. دارای فـیـبرهای غـذایـی قابـل حل بسیار مفید برای كاهش و تعدیل كلسترول
10- شیر 1 درصد چربی. منبعی بسیار غنی از پروتئین با چربی و كلسترول كم.
مواد غذایی مضر:
1- روغنهای جامد. افزایش كلسترول، ایجاد بیماریهای قلبی-عروقی
2- قند، شیره و نوشابه. افزایش قند و كلسترول خون
3- گوشت قرمز با چربی زیاد.
4- مواد لبنی پرچرب.