طرز تهیه سالاد سزار

مجموعه : غذاهای رژیمی
طرز تهیه سالاد سزار

caeser salad یا سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین سالادهایی هست که در حال حاضر در رستورانهای معروف سرو می شه و قدمتش تقریبا به صد سال پیش برمی گرده . ترکیبات اصلی این سالاد شامل کاهو،نان تست،پنیر پارمزان و سس مخصوصش هست که بمرور زمان مواد دیگه ای بهش اضافه شده .
 
مواد لازم برای بشقاب یک نفره :
کاهو :6 برگ
نان تست : 1 عدد
پودرپنیر پامزان :1 ق غ
فیله ی مرغ : 1 عدد
گردو: 3 عدد

مواد لازم برای سس 
روغن زیتون :یک چهارم  پیمانه
سس مایونز : 1 ق غ
نمک ،فلفل و پودر سیر :به میزان لازم
آب لیمو ترش : 2 ق غ
 
طرز تهیه :
ابتدا کاهو رو در بشقاب خرد می کنیم.
 
 
فیله ی مرغ رو هم می تونید در فر گریل کنید و یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.
 
نان تست رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته بشه بعد روی کاهو بریزید.
نکته :
می تونید در دمای 140 درجه سانتیگراد در فر قرار بدین تا برشته بشه یا حتی می شه از مکروفر هم برای این منظور استفاده کنید قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل کنید تا نانها نسوزه.
 
برای داشتن طعم مطلوب یک ق م روغن زیتون روی نانها بریزید.
 
 
گردوها رو کمی در آب خیس کرده و اونو روی کاهوها بریزید.
 
 
مواد سس رو  باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید.
 
نکته :
بجای سس مایونز می تونید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری خواهد داشت .
 
پنیر پارمزان رو هم روی همه ی مواد بپاشید .
 
 
نکته :
به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می تونید استفاده کنید.
این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شه

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان