یلدا با نازوب

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مهارت و ترفندهای زندگی وبسایت ناز وب

سوپ ذرت زمستانی

سوپ ذرت زمستانی

آموزش طبخ یک نوع سوپ دیگر برای فصل سرما

 

این مواد لازم برای برای 6-4 نفر است.
مدت زمان تهیه : 35 دقیقه

 

مواد لازم :
كره بی نمك : 4 قاشق غذاخوری
پیاز سفید شیرین : نصف پیمانه
ذرت تازه : 4 پیمانه
شكر : نصف قاشق غذاخوری
شیر : 3-2 پیمانه
جوز هندی  رنده شده : 1/4 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :
1  – یك ماهی تابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به كم تنظیم نمایید و اقدام به آب كردن كره نمایید . پیازهای خرد شده  را بمدت 5-3 دقیقه در كره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند . سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده  و مقداری نمك بر روی آن بپاشید . به عقیده اسكات  در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب  موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود . ذرت ها را بمدت 7-5 دقیقه تفت دهید . حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد . حالا 1 قاشق غذا خوری شكر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید .

 

2 –  در یك ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید . مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید . پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و كنار بگذارید تا كاملا  خنك شود .

 

3 – پس از اینكه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط كن بریزید و پوره نمایید . پوره را از یك صافی سیمی ریز رد نمایید . مایع رد شده از صافی را  در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید . جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید . برای به قوام آمدن سوپ 1 پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و كم كم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی كه می خواهید برسد . كمی از سوپ را چشیده و میزان نمك آن را امتحان كنید و 1 قاشق شكر باقی مانده را اضافه نمایید . سوپ را در ظرفی كه می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید .

 

 



برچسبها:

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مطالب داغ چند روز گذشته
عجیب ترین پسر 20 ساله دنیا با بدنی 160ساله! عکس
عجیب ترین پسر 20 ساله دنیا با بدنی 160ساله! عکس
مشاهده بیشتر