آشپزی،شیرینی پزی و سفره آرایی
مواد لازم :
پودر قند : 40 گرم
کره : 30 گرم
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری سرخالی
خامه : 30 گرم
زرده تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده : به مقدار دلخواه
پودر قند، پودر کاکائو و کره به دمای محیط رسیده رو باهم مخلوط کنید.
شکلات تخته ای رو توی ماکروفر ذوب کنید و به مواد اضافه کنید.
در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ رو بزنید تا کرم و کشدار بشه.
خامه ، شیر، گردو و مواد شکلاتی رو با هم مخلوط کنید.
مواد رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و روی کتری به مدت 10 دقیقه بزارید تا مواد شل بشه
داخل ظرف سرو بریزید و داخل یخچال بزارید و بعد از یک ساعت اونو تزیین کرده و نوش جان فرمایید.