طرز تهیه مربای پاییزی

طرز تهیه مربای پاییزی

دستور تهیه مربای پاییزی، یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

 

مواد لازم :
شکر     نیم کیلو
پوست پرتقال     ۲۰۰ گرم
آبلیمو     ۱ قاشق سوپخوری
آب     دو لیوان

 

دستور تهیه:
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا”  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

طرز تهیه مربای پاییزی

برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

طرز تهیه مربای پاییزی



برچسبها:

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان