حل معضل زنان فاحشه و روسپی کشور

حل معضل زنان فاحشه و روسپی کشور

حل معضل زنان فاحشه و روسپی کشور

 

مسئولیت حل معضل زنان فاحشه و روسپی کشور با کیست؟  دیروز خبری از قول وزیر کار و رفاه امور اجتماعی منتشر شد که اگر کسی در لابه لای اخبار گوناگون سیاسی؛ قدری پیرامون آن تامل می کرد، شاید تا ساعت ها ذهنش درگیر شیوع چنین فاجعه ای در جامعه می شد.

 

به گزارش نازوب ربیعی در همایشی واقع در برج میلاد گفت: بحث روابط اجتماعی ما فقط بحث درمان نیست، اعتیاد، کراک، روابط جنسی این ها بحث‌ها و واقعیت‌های اجتماعی است. روسپی گری یک واقعیت اجتماعی است که جامعه نمی‌بیند، اصلا صورت مساله را قبول ندارد و نمی‌‌خواهد ببیند. اینها واقعیت های اجتماعی است که باید برای آن چاره جویی کنیم و برای آنها برنامه داشته باشیم همانطور که برای فقر غذایی و آموزش و درمان برنامه ریزی کردیم.

 

آری خبری که شنیدید درست بود و بالخره یک مقام بلندپایه و مسئول، وجود روسپی گری بعنوان واقعیتی تلخ در سطح جامعه را رسما اعلام کرد و پذیرفت که باید برای این معضل اجتماعی چاره جویی کرد.

 

اما نکته ای که در قبال سخنان وزیر محترم کار و رفاه امور اجتماعی مطرح است، آن بخش از سخنان ایشان است که ادعا میکنند “مردم این مساله را قبول نمی کنند” و “آن را نمی بینند”.

 

براستی برخی با چه مبنایی می پندارند که مردم این مسائل را نمی بینند؟ و نمی فهمند؟ اگر چنین است در کمال تاسف باید نتیجه گرفت برخی رجال هیچ درک درستی نسبت به میزان شعور اجتماعی و فهم عمومی ندارند.

 

جناب آقای ربیعی لطفا به مردم توهین نکنید!

 

مستحضر باشید؛ مردمی که هر روز از خروس خوان صبح تا شغال خوان شب برای کسب لقمه ای حلال در سطح جامعه حضور دارند، این واقعیت ها را هم می بینند و هم در قبال آنها متاثر و اندوه گین می شوند.

 

و این شمائید که گویا هیچ اطلاعی از عمق چنین زخم های چرکینی بر پیکره بدنه اجتماعی ندارید.

 

برای ما بسیار جای تعجب بود وزیری که به نوعی یکی از متولیان اصلی مسائل و مشکلات اجتماعی محسوب می شود، در یک همایش عمومی خودش در مقام مطالبه گری برآید و صحبت از لزوم چاره جویی برای حل چنین مشکلاتی کند؟

 

مگر شما آن روزی که داوطلب پذیرش مسئولیت وزارت شدید، علم به وجود چنین مشکلاتی در بدنه اجتماع نداشتید؟ و بالطبع با داشتن برنامه بر کرسی مسئولیت تکیه نزدید؟

 

و اگر چنین است چرا امروز پس از گذشت بیش از یکسال از شروع مسئولیت، صحبت از چاره جویی در قبال معضلی همچون روسپی گری می کنید؟

 

انتظار افکار عمومی این بود امروز گزارشی از اقدامات و عملکرد وزارتخانه متبوعتان پیرامون ریشه کنی این فساد اجتماعی بشنویم، نه نجوای چه کنم؟ چه کنم؟

 

لذا امید است مسئولانی که بعنوان متولیان اصلی مشکلات اجتماعی شناخته می شوند از زیر بار پاسخگویی شانه خالی نکنند و اگر در قبال حسن انجام وظایفشان عاجزاند، کار را به اهلش بسپارند تا در کمال شرمساری شاهد نباشیم در ام القرای جهان اسلامی مسئولان صحبت از شیوع روسپی گری در سطح جامعه اسلامی کنند(!).


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان