زمان کل:2 ساعت با سرد کردن
مواد لازم برای نان:
-5 قاشق غذاخوری کره کم نمک،ذوب شده،بعلاوه درجه حرارت اتاق برای ملاقه
-12 شیرینی سبوس دار(3-5 اینچ)
-4/1 فنجان شکر
مواد لازم برای برای پر کردن داخل آن:
2/1 2 پنیر خامه ای قالبی ،دمای اتاق
-2/1 1 فنجان شکر
-1 قاشق چایخوری رنده خرده لیمو بعلاوه 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
-2/1 قاشق چایخوری نمک درشت
-4 عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه:
2- کتری آب را برای جوشیدن قرار دهید.انرا پر کنید:با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای را هم بزنید تا پف کندبه اطراف ظرف چنگ بزنید بتدریج شکررا افزوده انقدر هم بزنید تا پف کندآب و ذرات لیمو را اضافه بکنید سپس خامه ترش بزنید.
3- نصف ماهی تابه را در فویل بپیچید پر کنید:ماهی تابه ای برای کباب کردن بردارید.نیمه بالایی ماهی تابه را با آب جوش پر کنید 20 دقیقه آنرا سرد کنید با چاقو لبه را بتراشید.بطور کامل آنرا سرد کنیدو در مدت شب قبل از سرو کردن آنرا خنک کنید.