ramazan
ramazan

طرز تهیه ی پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه ی پاناکوتا توت فرنگی
این دسر مخصوص فصل بهار است که توت‌فرنگی‌ها کاملا رسیده و خوش طعم هستند پس از فرصت استفاده کرده و این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای 6 نفر:
پاناکوتا
توت‌فرنگی قطعه شده: سه پیمانه
شیر کم چرب: یک پیمانه
اسانس توت‌فرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری
کمی نمک
شکر: نصف پیمانه
ژلاتین بدون طعم: سه قاشق چای‌خوری
شیر: یک چهارم پیمانه
خامه: یک چهارم پیمانه
کمپوت توت‌فرنگی: یک پیمانه، ساقه انتهایی آن جدا شود.
آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه
شکر: 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاناکوتای توت‌فرنگی با کمپوت توت‌فرنگی

برای تهیه پاناکوتا:

توت‌فرنگی، شیر، اسانس توت‌فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.
سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.
مخلوط خامه‌ – ژلاتین را درون پوره توت‌فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آن‌ها را بپوشانید و آن‌ها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید.
برای خارج کردن دسرها از قالب، آن‌ها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسه‌ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف‌های مورد نظر برگردانده و قالب‌ها را از آن‌ها جدا کنید و 20 دقیقه آن‌ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.

برای تهیه کمپوت:
تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توت‌فرنگی‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه‌ای،‌ خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.توت‌فرنگی‌ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن‌ها را آغشته کنید.
پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان