چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

طرز تهیه ی کباب قشقایی

طرز تهیه ی کباب قشقایی
مواد لازم (جهت ۵-۴ نفر ):

گوشت گوسفند یک کیلو

پیازچهار قاچ یک عدد
نان لواش دوتا سه عدد
روغن , نمک , فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید , اندکی نمک و فلفل اضافه کنید , شعله را کم کنید , در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود , ولی له نشود. در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود , و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود) , سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید.
این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می توان خورد.

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مطالب داغ چند روز گذشته
عکس های معالجه موفیت آمیز این پسر با جمجمه نیمه
عکس های معالجه موفیت آمیز این پسر با جمجمه نیمه
مشاهده بیشتر