ramazan
ramazan

طرز تهیه ی کباب قشقایی

طرز تهیه ی کباب قشقایی
مواد لازم (جهت ۵-۴ نفر ):

گوشت گوسفند یک کیلو

پیازچهار قاچ یک عدد
نان لواش دوتا سه عدد
روغن , نمک , فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید , اندکی نمک و فلفل اضافه کنید , شعله را کم کنید , در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود , ولی له نشود. در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود , و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود) , سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید.
این کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می توان خورد.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان