۶۰ گرم میگو (تقریبا ۸ عدد)
یک فنجان ماست
پیاز ۱ عدد
سیر دو حبه
زنجبیل یک قاشق چایخوری
رب گوجه ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۱ عدد
برنج ۴۰ گرم (حدود یک چهارم پیمانه پلوپز)
نمک و فلفل و ادویه کاری (۱ ق غ)
کمی گشنیز خورد شده
روغن نصف ق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز و سیر را کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل را هم رنده می کنیم و بهش اضافه می کنیم بعد میگو را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد ماست را اضافه کرده و ماست را هم می زنیم که بریده نشود.