ramazan
ramazan

طرز تهیه كاپ كیك خرما و پرتقال

طرز تهیه كاپ كیك خرما و پرتقال

مواد لازم:

آرد=2 لیوان
شكر قهوه ای=3/2 لیوان
شیر=3/2 لیوان
آب پرتقال=3/1 لیوان
كره=4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=1 عدد
وانیل=كمی
نمك=كمی
بیكینگ پودر=2 قاشق مرباخوری
پودر دارچین=2/1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال=1 قاشق غذاخوری
خرما بدون هسته نرم شده=3/2 لیوان

طرز تهیه:
1. تخم مرغ+كره+شكر+شیر +آب پرتقال را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید.

2. آرد+بیكینگ پودر+نمك+دارچین را در ظرفی ریخته با هم مخلوط كنید سپس مخلوط بالا را به آن اضافه كرده هم بزنید.
3. خرما نرم شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.

4. قالب های كاپ كیك را آماده كرده كمی از مواد با قاشق برداشته و طبق شكل در قالب ها بریزید.

5. ظرف را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فری كه از قبل گرم كرده اید قرار داده و بگذارید كیك با حرارت 170 درجه سانتیگراد ابتدا با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا بپزد.

6. روی كاپ كیك ها را می توانید با كمی خاكه قند یا مربا تزئین كنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان