طرز تهیه ی املت مکزیکی

طرز تهیه ی املت مکزیکی

مواد لازم:

 

فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شدهنصف پیمانه
هویج1 عدد متوسط
قارچ خرد شدهنصف پیمانه
پیاز خرد شدهنصف پیمانه
تخم‌مرغ کامل4 عدد
سفیده تخم مرغ4 عدد
شیریک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شدهنصف پیمانه
سس گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون2 قاشق غذا خوری

 

 طرز تهیه:

برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب‌ پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفل‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ را از روی حرارت بردارید.در ظرف مناسب دیگری تخم‌ مرغ‌ ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.

سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.بعد آن ‌را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن‌را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود 3 دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آن‌را تزیین و میل کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان