آموزش پخت پرطرفدار بره درسته

آموزش پخت پرطرفدار بره درسته
به درخواست شما خانم های عزیز  و کاربرد بسیار بره درسته برای مهمانی ها و مجالس رسمی نازوب آموزش تهیه بره درسته را برای شما عزیزان گردآوری کرده است. (نازوب)
 
مواد لازم:
 
بره  1 عدد متوسط
كره  150 گرم
روغن  150 گرم
ماكارونی  1 بسته
جگر بره  3 عدد
پوست نارنج  1 فنجان
رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی  2.5 قاشق سوپخوری
بادام  1.5 قاشق سوپخوری
پسته  1.5 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری نمك قدری
 
طرز تهیه:
جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم ، بعد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل میکنیم و داخل جگر میریزیم ، بعد از یکی دو جوش از روی آتش بر میداریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک چند جوش میدهیم در صافی میریزیم تا آب آن برود، بعد ماکارونی را با جگر مخلوط میکنیم و خلال بادام و پسته و نارنج را نیز میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و تمام مواد را خوب مخلوط میکنیم و بره را بدقت تمیز می کنیم و میشوئیم داخل شکم بره را کمی نمک و فلفل میزنیم و با مواد آماده شده پر می کنیم و زیر شکم بره را میدوزیم.
 
بعد روغن را در ظرف متناسبی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود سپس 2 تا 3 لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را می بندیم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بطوریکه زیاد له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد، در صورتیکه با مقدار آب فوق پخته نشد مقداری آب اضافه میکنیم و در اواخر طبخ کمی نمک به بره میزنیم و بره را درسته در دیس می گذاریم.
 
ممکن است سس بره را ساده و یا با کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنیم و روی بره بدهیم و اطراف بره را با گوجه فرنگیهای ریز یک اندازه سرخ شده و جعفری تزیین کنیم . ممکن است به مایه جگر و ماکارونی یک قاشق سوپخوری شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو بریزیم آبلیمو و شکر را با جگر و ماکارونی یکی دو جوش میدهیم .
نکته: برای پخت بره باید یک دیگ با سایز بره داشته باشید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان