ramazan
ramazan

آموزش تهیه کیک هویج

آموزش تهیه کیک هویج
به درخواست بسیاری از شما خانم های عزیز طرز تهیه کیک هویج را برای شما آماه کردیم. از خوردن این کیک مقوی لذت ببرید) نازوب
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
آرد سفید: 2 فنجان 
شكر: 2 فنجان
هویج ریز رنده شده: 3 فنجان
جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری
بكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
شكر: 2 فنجان
روغن مایع : سه‌چهارم فنجان
نمك: كمی
پودر دارچین: یك قاشق مرباخوری یا 2 قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده یا سه چهارم پودر زنجبیل.
 
طرز تهیه:
 تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از شروع كار بیرون آورده و در هوای اتاق بگذارید.
سپس تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنید.
آرد، شكر، جوش‌شیرین، بكینگ‌پودر و نمك را هم مخلوط كنید.
سپس دارچین یا زنجبیل را هم ، هر كدام را كه بیشتر میی پسندید ، به این مخلوط اضافه كنید.
حالا تخم‌مرغ‌ها، هویج و روغن مایع را مخلوط كرده و به مخلوط خشك اضافه‌ و هم بزنید.
حالا قالب‌ها را چرب كرده و مقداری آرد درون آن بپاشید.
مخلوط را در قالب‌های مخصوص كیك ریخته و آن را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه درون فر بگذارید.

در مرحله آخر چنگال را داخل كیك فرو كنید. اگر مواد كیك به چنگال نچسبید، كیك آماده است. در غیر این صورت 10 دقیقه دیگر به آن فرصت دهید تا خوب پخته شود.
 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان