نازوب: مدیرنظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: حرارات موجب تخریب ید موجود در نمک می شود، بنابراین نمک یددار را باید به هنگام سرو غذا به آن اضافه کرد.
دکتر مسعود فیروز کوهی در این باره اظهار داشت: نمکی که در هنگام جوش آمدن آب برای دم کردن برنج یا ماکارونی بکار می رود یا درآب گوشت ریخته شده و می جوشد دیگر نمک ید دار نیست زیرا با جوشاندن و گرما، ید آن را از بین برده ایم و تنها نمک آن باقی مانده است.
وی با بیان اینكه ید علاوه بر نمک درلبنیات ، تخم مرغ ، سبزیجات وجود دارد، افزود: این عنصر از طریق غده تیروئید جذب شده و در ساخته شدن هورمون های تیروکسین نقش آفرینی می کند.