ramazan
ramazan

طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی و پسته+ارزش غذایی

طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی و پسته+ارزش غذایی
مواد لازم:
چیپس شکلاتی نیمه شیرین : یک پیمانه
وانیل : کمی
مغز پسته بدون نمک : سه چهارم پیمانه
آرد :یک و نیم پیمانه
کره نرم : ۶ قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق مرباخوری
شکر : یک پیمانه
جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
شیر : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد درشت
زرده تخم مرغ: ۲ عدد درشت
آب لیموی تازه: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید.
چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.
کره و شکر را با همزن برقی و روی سرعت کم بزنید تا سبک و نرم شود.
در حالی که همزن روشن است، کم کم تخم مرغ، زرده و وانیل را هم بزنید.
در کاسه ای، آرد کیک، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
جداگانه، شیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله در حالی که همزن روی دور کم است، یک سوم مخلوط آرد و نیمی از مخلوط شیر را با هم بزنید. سپس یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و سپس بقیه شیر را بیفزایید.
همزن را خاموش کنید و با استفاده از لیسک بقیه آرد و مخلوط پسته را به آرامی به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید.
کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

ارزش غذایی 123 گرم ( یک پیمانه ) پسته:

کالری: 702
پروتئین: 26 گرم
کربوهیدرات: 34 گرم
فیبر: 12.7 گرم
چربی: 57 گرم
آهن: 5.2 میلی گرم

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان