عضویت در کانال تلگرام

طرز تهیه خورش مجارستانی

طرز تهیه خورش مجارستانی
 
مدت زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه
 
مواد لازم برای 4- 2 نفر:
 
گوشت گوسفند: 200/1 گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود.
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
ادویه پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر: یک حبه، خرد شود.
آب گوشت: 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
خامه ترش: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
 
ادویه مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.
 
 
طرز تهیه:
• پیاز را درون روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
• سیر را به آن اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
• قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5- 3 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
• آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
• هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.
• قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.

مطالب داغ چند روز گذشته
گدایی عشق از یک دختر سنگ دل جهانی شد (عکس)
گدایی عشق از یک دختر سنگ دل جهانی شد (عکس)
مشاهده بیشتر