طرز تهیه شکر پلو

طرز تهیه شکر پلو
مواد لازم:
 

برنج یک کیلو

شکر یک کیلو

روغن  

زعفران

مغز پسته و بادام و خلال نارنگی 

 
طرز تهیه:
 

 برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و یکی دو جوش می دهند . شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نیز به آن می افزایند.

برنج را دم می کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی ( ترش باله ) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده ، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته ،روی حرارت ملایم دم می کنند. پس از دم کشیدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می کنند. 

شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.

 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان