طرز تهیه ی خورش غوره

طرز تهیه ی خورش غوره
مواد اولیه:
گوشت خرد شده : نیم کیلو گرم
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
غوره : 350 گرم
نعنا و جعفری : یک کیلوگرم
روغن و نمک : به میزان لازم
 
طرز تهیه:
گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد. 
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان