ramazan
ramazan

طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم
مواد لازم:
 
گل کلم :                            500 گرم
 
پیاز :                                 یک عدد
رب گوجه فرنگی                  1تا 2 قاشق 

آبلیمو                                2تا 3 قاشق غذا خوری 
 
ادویه                                 2 قاشق چایخوری

زردچوبه و زعفران                  به میزان لازم

روغن، نمک، فلفل                 به میزان لازم

طرز تهیه:

2-3 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید ، پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه کنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی و زرد چوبه یا زعفران ( حل کرده در اندکی آب داغ ) را اضافه کنید و یک چرخ بدهید . 3 پیمانه آب بریزید ، شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید . در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و ادویه بزنید .

4-5 قاشق روغن در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و گل های گل کلم را 10-12 دقیقه در آن تفت بدهید . بردارید و کنار بگذارید .

 15 دقیقه پیش از کشیدن خورش گل کلم را روی خورش بچینید و آب لیمو را روی آن بدهید ؛ سپس در قابلمه را نیمه باز بگذارید و شعله را کم کنید تا گل کلم پخته شود و خورش جا بیفتد و به روغن بنشیند .
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان