كیك توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی كه دارد به خاطر وجود توت فرنگیهایی كه روی آن چیده میشود، ظاهری زیبا هم دارد
مواد لازم:
كره نرم شده: 4/3 پیمانه
كره بادام زمینی: 4/3 پیمانه
شكر: 5/2 پیمانه
بیكینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمك: 4/1 قاشق چایخوری
تخممرغ: 2 عدد
وانیل: یك قاشق چایخوری
آرد: 4/1 و 2 پیمانه
مربای توت فرنگی: نصف پیمانه
توت فرنگی كوچك: 4 پیمانه، دونیمیا چهار قسمت شده
طرز تهیه:
• فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم كنید.
• كف و دیوارههای قالب كیكی به ابعاد 6*22*33 را كاغذ آلومینیوم قرار داده و كنار بگذارید.
• با استفاده از دستگاه مخلوط كن، كره بادام زمینی و كره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط كنید.
• شكر، بیكینگ پودر و نمك را به مخلوط اضافه كرده، خوب هم بزنید.
• تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه كرده و خوب هم بزنید.
• تا جایی كه مخلوط كن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط كن به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید.
• مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقهیا تا زمانی كه روی آن طلایی رنگ شود و اگریك خلال دندان داخل آن فرو كنیم تمیز بالا بیاید، آن را حرارت دهید.
• پس از این كه كیك پخته شد چند دقیقه صبر كنید تا خنك شود.
• سپس با بلند كردن كاغذ آلومینیوم، كیك را از قالب بیرون آورید.
• روی كیك، مربای توت فرنگی و توت فرنگیهای تازه را پخش كنید.