ramazan
ramazan

طرز تهیه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه

طرز تهیه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه
حریره بادام یکی از اصلی ترین غذای نوزادان 6 ماهه می باشد اولین غذای کمکی در کنار شیر مادر که باید به نحوه آماده کردن این غذا دقت خاص به عمل آورید. نازوب به مادران عزیز توصیه می کند در ادامه این بخش طبق دستورات گفته شده حریره بادام برای نوزاد خود تهیه کنند.
 
بدانید که بادام با پوست برای نوزاد بسیار خطرناک است و باعث یبوست آن می شود پوست بادام را طبق دستور زیر جدا کنید و نیز بادام پوست گرفته شده هم اگر بیش از مقداری که گفته شود استفاده شود کودک دچار اسهال می شود. در ادامه به دستور دقیق تهیه حریره بادام در مجله نازوب دقت کنید.
 
 
 
مواد لازم: 
 
بادام: 4 عدد
 
آرد برنج: 1 ق مربا خوری
 
شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 میلی لیتر)
 
روغن مایع: 1 ق چای خوری (بهتر است روغن زیتون باشد)
 
شکر: 1 ق چای خوری
 
آب: نصف استکان (حدود 30 میلی لیتر)
 
 
طرز تهیه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه
 
 
 
طرز تهیه:
 
بادام ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خیسانده و سپس پوست بکنید. سپس آن ها را رنده کرده، به طوری که پودری کاملا یک دستی بدست آید.
 
شیر را در یک ظرف کوچک که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل کرده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
 
سپس آب و شکر را با سایر مواد مخلوط کرده و در حالی که آن را به طور مرتب به هم می زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا قوامی مانند ماست پیدا کند.
 
 
 
طرز تهیه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه
 
 
 
در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را با سایر مواد مخلوط کنید.
 
اضافه کردن روغن باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد شیرخوار می شود. از آن جا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می شود که در اواخر پخت به غذا اضافه شود.
 
با رعایت بهداشتی می توان قبل از مصرف، مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد.
 
همانند فرنی، بهتر است حریره را به جای شیر پاستوریزه، با آب پخت و در پایان شیر مادر به آن اضافه کرد.
 
 
طرز تهیه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه
 
 
 
دیگر مطالب مرتبط
 
 
 
 
 
 
 
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان