طرز تهیه شیرینی مقوی برای صبحانه یا عصرانه

طرز تهیه شیرینی مقوی برای صبحانه یا عصرانه
مواد لازم:
 
تخم مرغ: 2 عدد
 
روغن مایع: یک چهارم فنجان
 
کره نرم شده: 2 قاشق غذا خوری
 
عسل: 5 ق غذاخوری برای خمیر + 2 ق غذاخوری برای لایه درون
 
وانیل: یک چهارم ق چایخوری
 
شیر: یک ق غذاخوری
 
آرد سبوس دار: 2 فنجان
 
بکینگ پودر: 2 ق چایخوری
 
 
طرز تهیه:
 
تخم مرغ ها را با چنگال یا تخم مرغ زنی خوب مخلوط کنید. سپس روغن مایع، بیکینگ پودر، آرد و 5 قاشق غذاخوری عسل را نیز به تخم مرغ اضافه کرده و با چنگال خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. ظرف حاوی این مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
 
سپس خمیر را به شکل شش مستطیل به ابعاد 20 در 30 سانتیمتر در آورید. کمی مربا و در صورت تمایل آجیل پودر شده روی آن مالیده و نیمه دیگر مستطیل را روی آن برگردانید و کناره های آن را با دست یا با چنگال به هم بچسبانید به ا ین ترتیب شش شیرینی به ابعاد 10 در 15 سانتیمتر بدست می آید.
 
شیرینی ها را در ظرفی که کف آن را چرب کرده اید قرار دهید. فر را از قبل گرم کرده و ظرف حاوی شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید در این فاصله دو قاشق غذاخوری عسل، وانیل و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و پس از در آوردن و خنک شدن شیرینی ها، مقداری از این مخلوط را روی شیرینی ها بمالید. این شیرینی ها را می توانید نا یک هفته در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگه داری کنید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان