چه روشی از پخت برای غذای کمکی مناسب است

چه روشی از پخت برای غذای کمکی مناسب است

1- بخار پز کردن:

پخت با این روش کمک می کند تا علاوه بر مواد مغذای موجود در غذاهای تازه، مزه آن ها نیزحفظ شود. ویتامین های محلول در آب (ویتامین B و C ) که در اثر پخته بیش از حد مواد غذایی از بین می روند. با بخار پز کردن تا حد زیادی در غذا حفظ می شوند.

2- جوشاندن

در این روش ممکن است بسیاری مواد مغذای از بین بروند بنابراین مواد غذایی را باید با کمترین میزان ممکن آب تا حدی پخت که نرم و قابل خوردن شوند. مراقب باشید مواد غذایی را بیش از حد نپزید.

3- پخت در مایکروفر:

پخت میوه جات، سبزیجات و ماهی در مایکروفر، میزان از بین رفتن مواد مغذی را به حداقل می رساند. با پخت سریع مواد غذایی تازه در قدرت بالایی مایکروفر، بیشتر مواد مغذی آن ها حفظ خواهند شد.

4- پخت در فر:

در این روش نیز مواد مغذی تا حد زیادی در غذا باقی می مانند، مواد غذایی را باید تا حدی که نزم شوند در فر پخت.

– قطعات کوچک میوه جات و سبزیجات را با کمترین میزان آب ممکن تا حدی بپزید که نرم شوند یا بخارپز کنید. مقدار کمی از آب باقی مانده از پخت را همراه سبزیجات و میوه جات پخته در مخلوط کن بریزید.

– مواد فوق را با کمترین درجه مخلوط کن به هم بزنید تا یک پوره نرم به دست آید. در صورت لزوم، کمی شیر مادر یا کمی از آب باقی مانده از پخت را در مخلوط کن ریخته و پوره را نرم تر کنید.

– در نهایت، پوره به دست آمده بایدخیلی نرم و فاقد ذرات درشت باشد.

5- سرخ کردن هرگز!

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان