آشپزی به سبک اندونزی (لوبیا دست پیچ)

آشپزی به سبک اندونزی (لوبیا دست پیچ)

نازوب: این یک پیش غذای آسیایی است که در اندونزی و فیلیپین و چین و برخی دیگر از کشورهای منطقه آسیا تهیه و سرو می شود.


Loempia /  Lumpia

به زبان انگلیسی بنا به مواد بکار رفته: سبزیجات   spring roll  یا مواد پروتئینی به آن   egg roll  می گویند.

مواد لازم:

ورقه های آماده فیلو

چند حبه سیر رنده شده

گوشت مرغ  یا تخم مرغ خرد شده مکعبی

جوانه ماش یا گندم نصف پیمانه

فلفل خرد شده تند

نمک و فلفل تند

زنجبیل رنده شده تازه دو ق

قارچ خرد شده

کلم خرد شده

پیازچه خرد شده

روغن کنجد

کنجد بو داده کمی

سس تند و شیرین آسیایی یا

سس مخصوص سامبل

طرز تهیه:

ورقه ها را به شکل مربع برش دهید. سپس مواد آماده شده را با کمی روغن کنجد تفت دهید. سپس داخل خمیر میپیچیم. به شکل سیگارت در میاریم و سپس در داخل روغن فراوان سرخ

آشپزی به سبک اندونزی (لوبیا دست پیچ)

میکنیم. معمولا با سس های تند و شیرین اسیایی سرو می کنند. هم سرد ( دمای اتاق ) و هم گرم سرو میشه. میتوان از مواد دلخواه دیگر نیز استفاده کرد. به کوشش فرزانه از کانادا


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان