آشپزی مخصوص شام (سوپ لوبیا)

آشپزی مخصوص شام (سوپ لوبیا)

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

لوبیا سفید: 250 گرم

کلم سفید: 100 گرم

پیاز: 1 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

جعفری خرد شده: 4 قاشق سوپ خوری

روغن: 3 ق سوپ خوری

جعفری برای تزئین

کره برای طعم دهنده

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز رنده شده را با کلم  و لوبیا در روغن سرخ می کنیم بعد از آن آب گوجه فرنگی نمک و فلفل رابا 7 فنجان آب به آن اضافه می کنیم. سپس سوپ را به مدت 2 ساعت روی حرارت گذاشته با مواد بپزد. شما می توانید پس از پختن روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین نمایید. اگر چند دقیقه قبل از پخت کامل، کره به سوپ اضافه شود غذا لذیذتر می شود.

 



راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان