آشپزی، طرز تهیه مرغ با کرم ترخون

آشپزی، طرز تهیه مرغ با کرم ترخون
موادلازم:
روغن زیتون                            2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ                              4 عدد

پیاز                                        1 عدد، خرد شده

سیر                                       1 تا 2 حبه، ریز یا رنده شده

قارچ                                       200 گرم، ورقه شده

آب مرغ                                   1 پیمانه

سس سفید                            1 پیمانه، رقیق

ترخون تازه                            1/4 پیمانه، خرد شده

جعفری تازه خرد شده              کمی

نمک و فلفل                            به مقدار لازم

ترخون و جعفری                       برای تزئین
 
  اگر ترخون خشک بود           1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: 

روغن را در تابه ریخته و سینه‌های بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغ‌ها طلایی شوند.

حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر به مرغ‌ها زمان پخت دهید، سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.

پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آن‌ها قهوه ای نشود.

قارچ‌ها را به مخلوط پیاز افزوده و برای 2 دقیقه تفت دهید، سپس مرغ‌ها را همراه با آب مرغ افزوده و برای 10 دقیقه بپزید.

سس سفید، سبزیجات، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و در صورت نیاز کمی آب مرغ دیگر اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم مرغ‌ها پخته و آب مرغ نسبتاً غلیظ شود، سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزی تازه تزئین کنید.
 
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان