آموزش کامل تهیه نان و توپک پنیری

آموزش کامل تهیه نان و توپک پنیری
مواد لازم:
 
پنیر خامه‌ای: 100 گرم
پنیر سفید فتا: 100 گرم
سبزی معطر خردشده: دو تا سه قاشق غذاخوری 
گردو، پسته و بادام آسیاب‌شده: به میزان لازم
خمیر آماده نان و کنجد: به میزان لازم 
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه پیاله‌ها از نان، به اندازه یك نارنگی از خمیر برداشته و دور تا دور قالب بچسبانید تا شكل قالب پیدا كند. پس در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 90 دقیقه قرار دهید. پنیرها را با هم مخلوط و با چنگال له كرده سبزی را اضافه كنید. دست را با روغن چرب كرده از پنیر به اندازه گردو برداشته و در دست به شكل توپ در آورید سپس در مغزهای آسیاب‌شده بغلتانید.
 

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان