ramazan
ramazan

آشپزی، آش رشته با آب گوجه فرنگی

آشپزی، آش رشته با آب گوجه فرنگی
مواد لازم:

 گوشت چرخ كرده: نیم كیلو

پیاز رنده شده: یك فنجان
پیاز داغ: یك فنجان
سبزی آش شامل: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج ( یك كیلو)
رشته آشی: 350 گرم
آرد: 2 قاشق سوپخوری
حبوبات: ( نخود، لوبیاچیتی و عدس) از هر كدام یك فنجان
گوجه فرنگی: 3 كیلو
سیر داغ و نعناع داغ: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سركه: به مقدار دلخواه
نمك و فلفل و زردچوبه: به قدر لازم

طرز تهیه:

 حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید.
 
گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد.
 
پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان