ramazan
ramazan

سوپ شوید با آب مرغ

سوپ شوید با آب مرغ

مواد لازم:

جوی پخته شده دو پیمانه

آب مرغ یک لیتر

هویج کوچیک یک عدد

شوید خشک نصف پیمانه

رب یک الی دو قاشق

آبغوره و آبلیمو هر کدام یک الی دو قاشق

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه:

آب مرغ رو توی قابلمه بریزید. آگه آب مرغتون چربه نیازی نیست روغن بریزید وگرنه یک قاشق هم روغن بریزید( میزان روغن سوپ دست خودتونه میتونید بیشتر یا کمتر کنید، من سوپی که زیاد چرب باشه زیاد دوست ندارم به همین خاطر به چربی آب مرغ یا گوشت اکتفا میکنم و روغن دیگه ای نمیریزم)

جوی پخته شده رو توی آب مرغ بریزید.( من همیشه یک کیلو جو رو یکجا میشورم و چند ساعت خیس میکنم و بعد  به همراه نصف قالب ۵۰ گرمی کره ونمک و مقداری آب مرغ میپزم و به اندازه هر وعده سوپ توی کیسه فریزر میرزم و فریز میکنم و هر وقت خواستم سوپ درست کنم از اون استفاده میکنم.)

وقتی جو کمی لعابدار شد، هویج رو رنده میکنیم و توی سوپ میریزم. نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم.

وقتی هویج پخته شد شوید رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه هم میگذاریم شوید نرم بشه.  رب، آبغوره،  و آبلیمو رو هم میریزم و میگذاریم تا سوپ بجوشه و جا بیفته.

 من مقدار رب و چاشنی ها رو تقریبی گفتم چون ذائقه افراد فرق میکنه من خودم سوپ رو ترش دوست دارم شما اول زیاد چاشنی نریزید، بچشید اگه به نظرتون ترشیش کم بود بازم آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید.

به نظر من ترکیب آبلیمو و آبغوره برای این سوپ و سوپ ورمیشل بهتر از آبلیمو به تنهایی هست.

این سوپ خوشمزه میتونه یک افطار خوشمزه باشه.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان