شیرینی پزی، لگیمات پنیری

شیرینی پزی، لگیمات پنیری
مواد مورد نیاز برای شیره:
 
شکر : 1 لیوان
مخلوط آب و گلاب : ½ لیوان
جوهر لیمو : نوک قاشق چایخوری
مراحل آماده سازی شیره:
همه مواد را با هم در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد  قرار دهید، همین که جوش آمد شعله را کم کنید تا 3-4 بجوشد سپس خاموش کنید.

مواد لازم:
 
شیر خشک: 2 قاشق سوپخوری
آب : 60 میلی لیتر
نان تست : 6 عدد
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن : به مقدار لازم
 
مراحل آماده سازی شیرینی:
 
ابتدا لبه های نان تست ها را با چاقو جدا کنید

سپس شیر خشک را در آب حل کنید و نان های تست را در شیر خرد کنید و به صورت خمیر درآورید.

 از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.
به همین ترتیب  بقیه مواد را آماده کنید و در روغن فراوان سرخ کنید. پس از اینکه سرخ شد روی صافی قرار دهید  و سپس لگیمات ها را در شربت فرو ببرید و دوباره روی صافی قرار دهید.سپس سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.
 
 
توضیحات:
 

می توان پنیر را از درون لگیمات حذف کرد .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان