قارچ و غذاهای متنوع قارچی، سس مخصوص و خوشمزه ی خاص خود را دارد اما با تهیه این سس برای استیک ها نیز طعم بهتری به غذاییان اضافه کرده اید.
قارچ این کلاه سفید! سرشار از ویتامین C، B، A، کلسیم، سلنیوم، پتاسیم، مس، آهن، پروتئین، فیبر، اسید لینولییک و ارگوتیزیون است و همچنین منبع بزرگی از آنتیاکسیدانها به حساب میآید به همین منظور به عنوان یک لاغر کننده عالی به شمار می آید.
بسیاری از افراد به غیر از خواص بیمشار قارچ مصرف آنرا به شکل های گوناگون در طول روز به عنوان یک میان وعده خوشمزه، سالم و پرانرژی مصرف می کنند.
1. می توانید قارچ ها را خرد کرده با کمی نمک و آبلیمو به صورت خام به عنوان یک میان وعده عصرگاهی نوش جان کنید.
2. می توانید قارچ را بدون خرد کردن به سیخ بکشید و کباب کنید سپس با نمک و آبلیمو میل کنید.
3. خرد شده قارچ را در پخت غذاهایی مثل، ته ماهتابه ای، استامبولی، ماکارونی، اسنک، پیتزا و دوپیازه ی معروف اضافه کنید و از طعم و خواص بی نظیر آن لذت ببرید.
سس قارچ به دلیل طعم بسیار لذیذ آن پیشنهاد می شود برای استیک ها نیز از سس قارج استفاده کنید.
مواد لازم
قارچ: 100 گرم
نمک: 1.2 قاشق چایخوری
فلفل: مقداری
کره: 2 قاشق غذاخور
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه: یک پیمانه
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
قارچها را بشویید و آنها را ورقه ورق کنید. سپس در قابلمه بریزید کمی که آب آن گرفته شد کره به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب قارچ ها طلایی شوند. سپس آرد و شیر را با هم در یک ظرف جدا مخلوط کنید پس از مخلوط شدن این دو ترکیب آن را به آرامی به قابلمه قارچ ها اضافه کنید.
به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا از گوله شدن و چسبیدن جلوگیری شود پس از حرارت دادن مقدار مشخص سرکه سیب را به قابلمه اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آن را از روی حرارت بردارید.
نمک سس به ذائقه شما بستگی دارد. سس قارچ شما به همین راحتی آماده شد.